GstarCAD MC PRO pregătit pentru lansare

GstarCAD MC PRO este pregătit pentru a fi lansat în magazinul online ‘App store’ în această săptămână. Au fost îmbunătăţite o multitudine de caracteristici ale versiunii GstarCAD MC precedente. Utilizatorii pot acum să citească un fişier în format DWG direct în GstarCAD MC PRO fără nicio conversie.

GstarCAD MC este un software CAD ce poate fi utilizat pe dispozitivele mobile, lansat anul trecut. Utilizatorii pot deschide, edita, partaja şi salva desene CAD pe un dispozitiv mobil cu GstarCAD MC. Acesta asistă utilizatorii ce fac revizuiri, adnotări şi communicate în şantierele de construcţii, sălile de şedinţă sau în diferite activităţi de exterior. De la lansarea GstarCAD MC, acesta a fost larg utilizat pentru comunicarea schiţelor de proiect, a inspecţiilor pe şantier pentru calitate şi stadiul lucrărilor, adnotări în şantier şi altele. A oferit utilizatorilor comoditate şi a primit largi aprecieri.

După publicare, în conformitate cu reacţiile utilizatorilor, GstarCAD a lucrat mult pentru inovare la funcţiile GstarCAD MC. De exemplu, ediţia precedentă a GstarCAD MC nu putea deschide direct fişiere DWG. Utilizatorii trebuiau să convertească formatul acestora pe PC înainte de a le putea deschide. Acum, această problemă are o soluţie perfectă. Utilizatorii pot deschide fişierele DWG direct în GstarCAD MC fără conversie.

Pe lângă aceasta, GstarCAD MC a adoptat tehnologia inteligentă de analiză a fonturilor. Suportă fonturi de mari dimensiuni utilizate în limbile din Asia de Est, ca chineza, coreeana şi japoneza. GstarCAD MC suportă şi formatul de font *.shx. Utilizatorii pot edita fişierele de descriere a fonturilor şi pot încărca fişiere pentru a extinde biblioteca de fonturi. Acesta este un avantaj semnificativ în comparaţie cu alte produse similare.

După lansarea GstarCAD MC PRO, GstarCAD va finaliza o nouă reglementare în software-ul CAD pentru dispozitive mobile: GstarCAD MC are o ediţie gratuită şi una profesională; ediţia gratuită este utilizată pentru a deschide, edita desene, dar nu poate salva desenele; ediţia profesională suportă deschiderea, editarea şi salvarea desenelor. Cele două ediţii sunt diferite ca funcţii şi poziţie, fiecare din acestea va oferi utilizatorilor diferite posibilităţi în funcţie de nevoile lor.

Despre GstarCAD MC PRO: GstarCAD MC PRO este un software CAD dezvoltat pe baza platformei mobile de la Suzhou Gstarsoft CO., LTD.

Are funcţia de a citi, edita şi partaja desene CAD; include caracteristicile următoare:

-    Deschidere, verificare, editare şi salvare a desenelor CAD, suportă formatul DWG ediţia 2000-2010 şi formatul OCF

-    Transferul desenelor CAD locale de pe un dispozitiv pe altul direct prin iTunes

-    Descărcarea desenelor ataşate email-urilor, de pe paginile web şi discurile de reţea etc.

-    Crearea, editarea şi salvarea fişierelor CAD

-    Zoom multipunct

-    Afişarea şi ascunderea straturilor

-    Suportă perfect fonturi est-asiatice

-    Colaborativ cu versiunile GstarCAD pentru Windows, suportă diferite formate de fişiere CAD, ca *.dwg, *.dxf, *.ocf etc.

 

Comentarile sunt inchise