GstarCAD MC ediţia gratuită este disponibil acum

Recent, GstarCAD a anunţat că ediţia gratuită GstarCAD MC poate fi descărcată de pe ‘App Store’ pentru utilizatorii ce doresc să experimenteze software-ul CAD pentru dispozitive mobile.

GstarCAD MC, dezvoltat de GstarCAD, poate fi utilizat pe iPad, iPhone şi platforma Android. Utilizatorii pot verifica, edita şi salva desene pe un dispozitiv mobil. În special în locuri în care utilizarea unui calculator este dificilă, ca şantierele de construcţii, sălile de şedinţă sau în aer liber, utilizatorii pot comunica, revizui şi adnota desenele CAD cu uşurinţă folosind GstarCAD MC. Acesta a fost până acum larg apreciat de către utilizatori.

Această ediţie gratuită GstarCAD MC include inovaţii semnificative în funcţionalitate bazate pe versiunile precedente. Această ediţie înlătură problema necesităţii conversiei de către utilizatori a desenelor CAD înainte de a le citi. Acum puteţi citi fişiere DWG direct cu GstarCAD MC, fără orice fel de conversie. Practic a fost mult îmbunătăţit.

Ediţia gratuită GstarCAD MC păstrează avantajele ediţiilor precedente, ca funcţiile off-line, compatibilitatea etc. Cu ajutorul GstarCAD MC utilizatorii nu vor fi limitaţi de aplicaţiile off-line mai slabe ale altor produse software CAD. Indiferent de mediul reţelei, utilizatorii vor citi, edita şi salva desene CAD liber şi vor beneficia de experienţa perfectă a aplicaţiei CAD.

În acelaşi timp, GstarCAD lansează o ediţie profesională a GstarCAD MC. GstarCAD MC PRO nu doar deschide fişierele DWG dar poate şi să salveze modificările şi adnotările desenelor.  Schimbarea straturilor este o altă caracteristică a ediţiei GstarCAD MC PRO. Va oferi avantajele de care au nevoie proiectanţii.

Ediţia gratuită GstarCAD MC a trecut testul de autenticitate de la Apple. Utilizatorii o pot descărca de pe App Store şi iTunes căutând GstarCAD, sau vizitând website-ul următor:

http://itunes.apple.com/us/app/gstarcad-mc/id456933691?mt=8

Comentarile sunt inchise