GPeC anunță ultima săptămână de înscrieri la GPeC Summit, cel mai așteptat eveniment de E-Commerce din țară

București, 16 mai 2016: Gala Premiilor E-Commerce (GPeC), cel mai important eveniment din industria comerțului electronic din România, anunță că a mai rămas doar o săptămână pentru înscrierea la evenimentul GPeC Summit, care se va desfășura pe 25-26-27 mai 2016, la București. GPeC Summit marchează startul celei de-a 11-a ediții anuale a GpeC, ediția GPeC 2016.

 

GPeC 2016

GPeC 2016 însumează opt luni de evenimente premium de E-Commerce și Digital Marketing. Anual, numărul participanților este în continuă creștere, devenind astfel unul dintre cele mai așteptate evenimente de către profesioniștii din industrie.

În perioada 25-26-27 mai 2016, GPeC Summit reunește principalele magazine online și specialiști e-commerce de top din regiune. Peste 700 de participanți sunt așteptați la acest eveniment intensiv de conferință și workshop-uri, unde nume importante din industria internațională de E-Commerce și Digital Marketing vor urca pe scenă.

Participanții la acest eveniment vor avea ocazia de a afla informații actualizate, de la reprezentanți de top, despre cifre de piață, segmente de piață permisive, tendințe actuale pe piața locală și internațională, comportamentul consumatorilor, perspective de viitor în industrie.

Unii dintre cei mai renumiți experți și practicieni, recunoscuți la nivel global drept adevărate autorități în E-Commerce și Digital Marketing, și-au anunțat prezența la eveniment:

 

”Ne bucurăm să anunțăm că GPeC a ajuns la cea de-a 11 ediție, bucurându-se de apreciere în comunitatea profesionișitilor din industria de E-Commerce și Digital Marketing din Europa Centrală și de Est. GPeC Summit deschide ediția din acest an cu o agendă specială, dovadă fiind numele importante ale speakerilor internaționali, precum și cele ale invitaților autohtoni. Este o oportunitate excelentă pentru  toți cei care vor să afle informații de actualitate de pe piața locală și internațională, atât în cadrul conferinței, cât mai ales, la workshop-uri. Le mulțumim celor care s-au înscris deja și vă invităm să profitați de ultima săptămână de înscrieri pentru acest eveniment.”, a declarat Andrei Radu, fondator și CEO GPeC.

 

Agenda GPeC Summit 25-26-27 mai 2016

Ziua 1, 25 Mai 2016 – Conferința GPeC Summit & GPeC E-Commerce Expo

 • 1 zi de Conferință Premium cu subiecte de maxim interes: Optimizarea Conversiilor & CreÈ™terea Vânzărilor, Usability, Marketing Online, Split Testing, Targetare Comportamentală & Personalizare, SEO, SEM, Web Analytics, E-Commerce Tools, Logistică & Curierat, Studii de Caz;
  • Cifre, statistici È™i tendinÈ›e de evoluÈ›ie în comerÈ›ul online românesc È™i european;
  • GPeC E-Commerce Expo: întâlniri È™i discuÈ›ii între magazinele online È™i principalii furnizori de soluÈ›ii È™i servicii de comerÈ› electronic din România;
  • GPeC E-Commerce Party – prima zi de eveniment se încheie cu o petrecere specială È™i o excelentă oportunitate de networking.

  Ziua 2 si Ziua 3, 26 & 27 Mai 2016 – Workshop-urile GPeC

  Biletele pentru GPeC Summit se mai pot achiziționa până pe 23 mai 2016. Mai multe detalii despre politica de prețuri, avantajele participării, speakerii confirmați până în prezent și înscriere, regăsiți pe website-ulGPeC: http://www.gpec.ro/gpec-summit-mai/ 

Comentarile sunt inchise