Go Fun Yourself by Toyota România la PloieÈ™ti Shopping City – Weekend dedicat pasionaÅ£ilor de automobile

Afis - Go fun yourself by Toyota Romania la Ploiesti Shopping CityÃŽn perioada 29 – 31 august, va avea loc  evenimentul “Go Fun Yourself”, organizat de Toyota România în exclusivitate la PloieÅŸti Shopping City. Tot în acest weekend, vizitatorii celui mai mare centru comercial din Prahova vor putea profita de ultimele zile ale ofertei speciale  1+1 gratis, din luna august, prezentă în restaurantele ÅŸi cafenelele din PloieÅŸti Shopping City.

“Go Fun Yourself” la Ploieşti Shopping City

Între 29 şi 31 august, clienţii Ploieşti Shopping City vor putea participa exclusiv la evenimentul “Go Fun Yourself”, o acţiune derulată de Toyota România, ce face parte din Caravana AYGO care cuprinde mai multe oraşe din ţară.

Astfel, în acest weekend, cei care vor trece pragul centrului comercial vor putea să se bucure de un adevărat spectacol auto şi să admire modele Toyota AYGO, ce vor fi expuse atât în interiorul mall-ului, cât şi în spaţiile exterioare. Tot cu ocazia acestui eveniment, vor avea loc şi sesiuni speciale de test drive, dar şi un concurs distractiv de fotografii organizat de dealerul auto. Concursul presupune o sedinţă foto cu o recuzită specifică (peruci, pălării, ochelari de carnaval), alături de automobilele Toyota AYGO. Fotografiile realizate vor fi postate pe pagina de Facebook Toyota România, iar concurenţii vor trebui să le distribuie pentru a fi înscrişi în tragerea la sorţi pentru câştigarea de premii-surpriză.

Ultimele zile ale ofertei speciale 1+1 gratis

Până pe 31 august, inclusiv, vizitatorii Ploieşti Shopping City vor putea profita de oferta specială 1+1 gratis din restaurante şi cafenele. Aşadar, numai la Ploieşti Shopping City, un meniu cumpărat îl aduce automat pe cel de-al doilea gratis. Promoţia este valabilă în La Cucina, Grillandia, Aroma by Segafredo, Delice şi La Naşu Conaşu. Tot până pe 31 august, inclusiv, Play Again Ploieşti le oferă pasionaţilor de biliard 1 oră gratis la fiecare oră de joc plătită. Oferta este valabilă de luni pâna joi de la orele 16:00 şi în weekend (vineri, sâmbătă şi duminică) în intervalul orar 10:00 – 16:00.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.