Ghiduri in consultare GAL Microregiunea Dambovita Sud-Vest

Asociația G.A.L. Microregiunea Dâmbovița de Sud-Vest anunță publicarea în versiune consultativă a ghidurilor solicitantului pentru măsurile 3/2B Tineri fermieri și 5/6A Non-agricol. Acestea sunt dedicate solicitanților/potențialilor beneficiari și se regăsesc însoțite de anexe pe site-ul www.galdbsv.ro.

Primul ghid lansat va fi cel destinat tinerilor fermieri, Măsura 3/2B, în cursul lunii septembrie 2017. Valoarea maximă eligibilă a finanțării nerambursabile se acordă pentru o perioadă de maximum trei/cinci ani (perioada de cinci ani se aplică doar pentru sectorul pomicol) și este de: 50.000 de euro pentru exploatațiile între 30.000 SO și 50.000 SO; 40.000 de euro pentru exploatațiile între 12.000 SO și 29.999 SO. Sprijinul pentru instalarea tinerilor fermieri se va acorda sub formă de primă în două tranșe, astfel: 75% din cuantumul sprijinului la încheierea Contractului de Finanțare și 25% din cuantumul sprijinului se va acorda cu condiția implementării corecte a Planului de Afaceri, fără a depăși trei ani (cinci ani pentru exploatațiile pomicole) de la încheierea Contractului de Finanțare. Mai multe detalii referitoare la pașii ce trebuie urmați pot fi găsite în informațiile de pe site.

Având în vedere caracterul consultativ al ghidurilor publicate sunt așteptate observațiile, sugestiile și recomandările potențialilor beneficiari pe adresa de e-mail galmicroregdbsv@gmail.com sau la sediul GAL.

 

 

Pentru informații suplimentare ne găsiți la următoarele date de contact:

Asociația G.A.L. Microregiunea Dâmbovița Sud-Vest

Strada Vladimir Streinu, nr. 44, Găești, județ Dâmbovița

Tel: 0733 788 361; E-mail: galmicroregdbsv@gmail.com;

Website: www.galdbsv.ro

 

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.