Ghidul pentru inchirieri auto Bucuresti Rent-a-car-otopeni.ro

In ultima perioada capitala a devenit un important punct turistic al tarii, aici zilnic ajung mii de persoane, fie in interes de afaceri sau pentru simplu motiv de a o vizita. Odata cu dezvoltarea turistica pe piata au inceput sa apara si foarte multe agentii specializate pe inchirieri auto Bucuresti, care pun intotdeauna la dispozitie servicii excelente la tarife decente. Ca in orice alt domeniu de activitatea utilizarea unui anumit serviciu presupune si o informare cat mai corecta din partea consumatorului, asadar daca doriti sa aflati mai multe informatii despre rent a car acest articol isi propune sa devina un ghid pentru fiecare cititor sau potential client. Cei neexperimentati in acest domeniu vor afla de aici informatiile necesare, precum si care sunt pasii pentru a realiza o inchiriere de succes.

La ce se refera un serviciu de inchirieri auto in Bucuresti?

In primul rand trebuie sa stiti ca inchirierea unei masini se va face pe o perioada minima de trei zile, marea majoritate a companiilor practica aceasta politica. Daca vei achita suma necesara pentru inchiriere vei putea sa intrii in posesia masinii pentru aceasta perioada si vei putea sa parcurgi km nelimitati la volanul acesteia. Nu uita insa ca iti va revenii in responsabilitate autoturismul, asadar trebuie sa il returnezi in aceiasi stare in care ti-a fost predat pentru a evita situatiile neplacute si costurile suplimentare sau penalitatile.

Actele necesare

Inainte de a solicita unei agentii de inchirieri auto din Bucuresti sa iti ofere serviciile, trebuie sa te asiguri ca ai in original permisul de conducere si buletinul, acestea trebuie sa fie neaparat valabile in momentul in care te vei prezenta sa semnezi contractul. Inchirierea unei masini va implica in mod obligatoriu si un contract de rent a car, in acesta vor fi specificate atat drepturile cat si obligatiile consumatorului si a firmei.

Ce trebuie achitat si cum se poate platii?

In primul rand preturile pentru inchirieri auto Bucuresti sunt exprimate in euro, acestea vor include o perioada de 24 de ore, asigurarile rca dar si casco sunt incluse in acest tarif. Astfel sa presupunem ca ai nevoie sa inchiriezi o masina pentru 7 zile, va trebuii sa inmultesti costul unei zi de inchiriere cu 7 si asa iti va rezulta suma totala pe care o ai de plata. Ca si metode acceptate, marea majoritate a companiilor solicita sa detii un card de credit cu care sa achiti, insa vestea buna este ca la Rent-a-car-otopeni.ro vei putea sa achiti si in numerar zilele de inchiriere.

Preluarea si returnarea masinii

Multe societati si-au dezvoltat foarte mult serviciile oferite in ultimii ani, asadar acestea pun la dispozitia clientului masinile si la domiciliu sau in aeroportul international din Otopeni. Rezervarea se va face in mediul online obligatoriu, pe Rent-a-car-otopeni.ro veti gasi toate informatiile necesare, flota de masini pentru inchirieri auto Bucuresti sau aeroport Otopeni dar si preturile in functie de perioada. Trebuie avut in vedere faptul ca in lunile de vara tarife;le vor creste, la fel este cazul si in timpul sarbatorilor. De predat veti putea preda masina in aceiasi locatia din xcare ati ridicat-o.

Daca accidentati masina sunteti responsabil

Sa presupunem ca ati inchiriat o masina de la o agentie de inchirieri auto din Bucuresti si ati fost implicat intr-un eveniment rutier produs din vina dumneavoastra, in acest moment trebuie sa stiti ca daca nu aveti asigurare full casco veti fi direct responsabil. Asadar garantia o sa va fie oprita in totalitate. Pentru a evita un astfel de cost companiile cum este si cazul celor de la Rent-a-car-otopeni.ro va ofera posibilitatea unei asigurari full care va scuteste de orice cost suplimentar indiferent ca sunteti sau nu vinovati de avarierea masinii pe care ati inchiriat-o.

Motivele pentru care www.rent-a-car-otopeni.ro sunt o alegere extraordinara:

Daca va intrebati de ce Rent-a-car-otopeni.ro reprezinta o alegere foarte buna cand aveti nevoie de inchirieri auto in Bucuresti va enumeram in continuare:

  • Experienta – sunt o companie care ofera acest serviciu de peste 9 ani.
  • Suport si asistenta pe toata perioada inchirierii
  • Preturi in extrem de competitive
  • O flota ce ciprinde peste 90 de masini la preturi extrem de accesibile
  • Inlocuirea autoturismului in caz de nevoie
  • Livrarea masinilor cu plinul de carburant facut
  • Masini noi si extrem de bine intretinute

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.