Genti Guess, Kenzo si Moschino prezentate pe Gentuim

Genti Guess, Kenzo si Moschino prezentate pe GentuimArticolele de o eleganta deosebita incluse in seria de genti Guess prezentate online pe site-ul Gentuim completeaza oferta bogata a acestei platforme, care include accesorii marca Moschino sau Kenzo.

Dintre cele 499 de modele de genti afisate la aceasta sectiune a mall-ului online, ies in evidenta accesorii de dama elegante, confectionate din materiale deosebite, capabile sa se asorteze la multe tipuri de tinute si sa ofere un aer chic oricarui ansamblu vestimentar.

Pentru a veni in completarea hainelor din colectia de toamna-iarna propuse de marile case de moda, specialistii platformei de accesorii Gentuim au selectat produse provenite de la compania Guess, cu imprimeuri si detalii unice. Astfel, veti vedea afisate pe site genti Guess din materiale cu animal print disponibile la pretul de 403 lei sau modele de accesorii incapatoare in stil casual, in diverse nuante de rosu.

Numeroase modele de genti Kenzo pe Gentuim

Alaturi de articolele semnate de designerii firmelor Moschino sau Guess, site-ul Gentuim va propune variante create de designerii companiei Kenzo, disponibile online la preturi rezonabile. Pretul unor genti de mana Kenzo, accesorii practice si incapatoare, cu aspect deosebit, este de 2699 lei, iar pe site sunt afisate articole similare disponibile pentru suma de 1281 lei. Avand detalii originale si nuante vii de galben sau rosu, produsele elegante din gama de genti Kenzo se incadreaza in tendintele actuale in materie de moda.

Site-ul va propune variante sofisticate de genti Moschino

La fel ca Guess si Kenzo, brandul Moschino se mentine in atentia iubitorilor de accesorii elegante, aducand in atentia dumneavoastra sute de modele de genti Moschino prevazute cu catarame si barete deosebite, din metal in nuante aurii sau argintii. Pretul unei genti Moschino in stil casual de culoare bej, decorata cu logo-ul marelui brand, este de 670 lei pe site-ul de provenienta, iar Gentuim va ofera multe alte variante originale de la acest brand.

Accesoriile marca Guess se alatura colectiei de genti Kenzo si genti Moschino prezentata pe site-ul Gentuim, pagina web specializata in promovarea acestui tip de articole.

Comentarile sunt inchise