Gardurile din panouri bordurate ofera siguranta si durabilitate

Imprejmuirea proprietatilor private cu panouri bordurate este un aspect important pentru orice proprietar sau constructor. Aceasta este, de cele mai multe ori primul pas facut in ridicarea unei constructii, chiar inainte de asezarea primelor caramizi pentru temelie. Iar acest lucru se datoreaza mai multor factori, insa cel care trebuie amintit in primul rand este aspectul referitor la siguranta. Totusi, nu toate materialele folosite in ridicarea de garduri indeplinesc aceasta nevoie primara a sigurantei, iar acest lucru depinde, inainte de orice, de materia prima din care sunt confectionate.

Cateva informatii tehnice despre panouri bordurate

Panourile bordurate au devenit un element aproape omniprezent in randul materialelor de constructie utilizate de specialistii in domeniu. Cunoscut si sub denumirea de plasa bordurata, acest element metalic este confectionat din sarme rezistente paralele verticale, sudate din loc in loc de alte sarme orizontale si creand astfel o suprafata tip plasa cu ochiuri dreptunghiulare mari si cu o structura rigida. Sarmele din care sunt realizate aceste panouri bordurate sunt protejate impotriva coroziunii de un strat de zinc, ce va ajuta la cresterea rezistentei in timp a produsului si la imbunatatirea aspectului sau.

Cateva avantaje pe care le au panourile bordurate fata de alte materiale asemanatoare

Succesul pe care aceste panouri bordurate il au se datoreaza beneficiilor pe care utilizarea lor le ofera, beneficii sesizate de utilizatorii si de constructorii experimentati, care prefera sa le foloseasca in proiectele proprii sau profesionale, pentru motive precum:

  • Durabilitate crescuta, datorata rezistentei materialului primar metalic
  • Design modern si minimalist, ca urmare a modelului realizat cu ajutorul sarmelor componente si onduleurilor specifice, care ajuta la crearea unui aspect placut, usor de adaptat oricarui stil de constructie si oricarui scop al utilizarii cladirii
  • Rezistenta impotriva coroziunii, multumita stratului generos de zinc asternut asupra fiecarei fasii de plasa bordurata
  • Vizibilitate sporita, asigurata prin spatiile generoase intre sarmele din structura, ce permit o supraveghere fara efort a suprafetelor din interiorul sau exteriorul spatiului ingradit cu panouri bordurate
  • Protectie, asigurata prin posibilitatea folosirii de stalpi de sustinere pentru aceste panouri bordurate si a crearii de temelii din ciment care sa fixeze stalpii de sustinere, astfel incat pozitia fiecarui panou gard bordurat zincat sa fie intarita

Pe mesterumanole.ro gasiti panouri bordurate la un pret foarte bun

Dincolo de avantajele utilizarii de panouri bordurate, este totusi important ca acestea sa fie alese cu grija si achizitionate din surse de incredere. Un astfel de loc de Mesteru Manole, un magazin online in care sunt comercializate materiale de constructie variate, pentru orice nevoie si orice tip de proiect.

Despre Mesteru Manole

Mesteru Manole pune la dispozitia celor interesati atat posibilitatea achzitionarii online a materialelor de constructie dorite, cat si sfaturi de orice fel, pentru ca toate proiectele sa poata fi duse la bun sfarsit. Mai mult decat atat, livrarea produselor comandate este realizata prin intermediul companiei, ce ofera gratuitate pentru comenzi mai mari de 5000 lei. In plus, materialele de constructii pot fi returnate fara probleme, in termen de 30 de zile de la achiztie.

panouri bordurate

Folosirea de panouri bordurate devine astfel o decizie inteleapta atat din punct de vedere al durabilitatii si aspectului proiectului in care vor fi utilizate, cat si in ceea ce priveste usurinta achizitionarii si livrarii, cu ajutorul unui partener de incredere.

Comentarile sunt inchise