Gama SwissporEPS PERIMETER

Gama swissporEPS PERIMETER cuprinde produse din polistiren expandat ignifugat, de o calitate superioara din punct de vedere termic si mecanic. Se obtin prinr-o tehnologie minutioasa si controlata, fiind prevazute cu un falt pe toate canturile pentru a mari aderenta la lipire si a facilita drenajul.

  1. SwissporEPS Perimeter 2000

SwissporEPS Perimeter 2000 face parte din clasa EPS 120, in gama de dimensiuni cuprinsa in intervalul 50-200 mm. Este utilizat in izolarea termica a fundatiilor, pana la o adancime de 2 metri, a peretilor exteriori, la realibitarea teraselor necirculabile si a acoperisurilor.

  1. SwissporEPS Perimeter Drain

Produsul face parte din clasa EPS 120. SwissporEPS Perimeter Drain este prevazut pe una din fete cu canale de drenaj si folie de filtrare. Poate fi folosit atat la constructiile noi, cat si la renovari, in izolarea termica a fundatiei. Iolarea termjica exterioara este perimetrala cu sistem de drenare a apei din sol.

  1. SwissporEPS Perimeter 3000

SwissporEPS Perimeter 3000 face parte din clasa EPS150 si este utilizat la pardoseli industrial de trafic greu, la fundatii pana la adancimea de 3 metri, la pereti exterior sau acoperisuri.


 

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.