Gama Saforelle dedicata ingrijirii intime

Print - copie

Saforelle aduce vesti bune pentru toate femeile interesate si preocupate de sanatate si frumusete: gama Saforelle – recomandarea numarul 1 a medicilor ginecologi francezi.

Saforelle este gama ideala dedicata ingrijirii intime si corporale. Avand la baza proprietatile hidratante si emoliente ale extractului de brusture, intreaga gama are o formula delicata, fara sapun, fara conservanti si fara parabeni, formula unica datorita careia Saforelle este recomandarea numarul 1 a medicilor ginecologi francezi.

Gelul de ingrijire intima poate fi folosit zilnic sau ca tratament adjuvant in cazul infectiilor vulvo-vaginale. In completarea ritualului zilnic de ingrijire, crema intima Saforelle calmeaza si catifeleaza pielea sensibila, uscata.

Foarte important de stiut este ca Saforelle are valoarea pH-ului apropiata de cea neutra. Saforelle este recomandat in ginecologie pentru calmarea iritatiilor, arsurilor sau mancarimilor in zona vulvo-vaginala. Spre deosebire de alte produse, Saforelle are beneficii unice dovedite prin studii clinice.

Saforelle este o marca valoroasa apatinand Laboratoires IPRAD, companie farmaceutica franceza specializata in sanatatea si ingrijirea feminina. Avand o impresionanta expertiza ginecologica de 25 ani, Laboratoires IPRAD au lansat gama Saforelle pentru a celebra si sustine femeile active, cu un ritm dinamic de viata, preocupate de sanatatea lor intima si calitatea relatiilor.

www.saforelle.com

Sodimed este una dintre primele companii farmaceutice care a promovat accesul în Europa Centrală şi de Est a medicamentelor inovative din ţările Europei Occidentale. De peste 15 ani, grupul de companii SODIMED este activ pe pieţe farmaceutice cu potenţial ridicat şi din ce în ce mai dinamice din regiunea Europei Centrale şi de Est şi foloseste know-how şi abilităţile dobândite pentru a asigura succesul produselor administrate, în beneficiul partenerilor.

 

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.