GAL Microregiunea Dambovita SV organizeaza intalniri cu potentialii beneficiari

În scopul acoperirii unei arii cât mai mari din teritoriul GAL în ceea ce privește informarea și promovarea măsurilor Strategiei de Dezvoltare Locală, precum și a posibilităților de finanțare prin intermediul acesteia, Asociația G.A.L. Microregiunea Dâmbovița Sud-Vest a organizat două întâlniri în luna iunie 2017. Astfel, în data de 14 iunie 2017 a fost organizată o primă întâlnire în teritoriul GAL, respectiv în localitatea Gura Foii, unde au participat 23 persoane plus experții GAL, inclusiv primarul localității, domnul Radu Georgescu. În cadrul întâlnirii au fost difuzate materiale promoționale (mapă, broșură, pliant, stick și pix) și au fost prezentate măsurile din cadrul Strategiei de Dezvoltare Locală, care pot fi accesate de către potențialii beneficiari, atât publici, cât și privați. De asemenea, la această întâlnire am avut onoarea de a avea alături de noi și experții din cadrul OJFIR Dâmbovița care au participat la întreg evenimentul desfășurat în incinta Primăriei Gura Foii.

Cea de-a doua întâlnire a avut loc în data de 20 iunie 2017 în localitatea Sârbeni, județ Teleorman și a fost coordonată de experții animatori. Aceștia au prezentat potențialilor beneficiari măsurile care pot fi accesate în cadrul Strategiei de Dezvoltare Locală. Evenimentul s-a bucurat de prezența a 20 de participanți, printre care și primarul localității Sârbeni, domnul Șerban Stelian.

Următoarea întâlnire programată în cursul celui de-al doilea trimestru de implementare va fi organizată în data de 28 iunie 2017 la sediul Primăriei Gura Șuții, județ Dâmbovița.

În perioada ce precede lansarea măsurilor, precum și pe parcursul apelurilor de selecție, personalul GAL va sprijini toate persoanele interesate în obținerea finanțării prin SDL în tot ceea ce privește depunerea unor proiecte fezabile și avantajoase pentru toate părțile implicate, astfel încât obiectivul final de a avea o regiune dezvoltată, cu locuri de muncă suficiente pentru actuala generație și viitoarele generații de locuitori să fie atins cât mai eficient și susținut.

 

Pentru informații suplimentare ne găsiți la următoarele date de contact:

Asociația G.A.L. Microregiunea Dâmbovița Sud-Vest

Strada Vladimir Streinu, nr. 44, Găești, județ Dâmbovița

Tel: 0733 788 361; E-mail: galmicroregdbsv@gmail.com;

Website: www.galdbsv.ro

 

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.