FUSION Festival nominalizat la European Festival Awards 2012

In premiera pentru SIBIU, doua festivaluri locale au fost nominalizate pentru European Festival Awards 2012. FUSION Festival si ARTmania Festival au fost inscrise la categoria Best Small Festival.

FUSION Festival 2012 s-a desfasurat anul acesta in 13 si 14 iulie la baza barajului de la Gura Riului Sibiu.
Nominalizarea FUSION Festival ( www.fusionfestival.ro) in clasamentul celor mai bune festivaluri europene de tip small vine dupa o editie ce a strans aproximativ 5.000 de participanti in cele 2 zile de festival la poalele muntilor Cindrel.
VOTATI FUSION Festival 2012! Cei care vor sa sustina FUSION Festival o pot face intrand pe site-ul eu.festivalawards.com/vote unde, cu ajutorul contului de e-mail pot aduce festivalul cu un pas mai aproape de castigarea titlului.
Votarea a inceput in 5 octombrie si se va incheia in 7 noiembrie. Castigatorii vor fi anuntati pe 14 ianuarie 2013.
Festival Awards a pus la dispozitia celor care voteaza premii atractive. Sunt in joc un iPad3 si bilete la festivalurile castigatoare.
Poti castiga bilete VIP pentru FUSION Festival 2013 ce va avea loc in 12,13 iulie 2013. Pentru detalii https://www.facebook.com/OfficialFusion

FUSION Festival se afla deja la cea de a 3-a editie. In a doua saptamana din luna iulie a fiecarui an, barajul de la Gura Raului devine gazda unui show multimedia unic in Romania, un spectacol ce imbina natura cu muzica electronica si efectele vizuale.

SEE THE MUSIC | www.fusion.com.ro
Contact: press@fusion.com.ro

Comentarile sunt inchise