Ford Fiesta Diesel: o masina optima de inchiriat

Rent a Car Cluj - Ford Fiesta DieselFord Fiesta Diesel se bucura de o mare popularitate in randul serviciilor de inchirieri masini, oferind clientilor fiabilitate si confort la un pret accesibil. Tim rent a car Cluj ne mai dezvaluie faptul ca acestia sunt multumiti de aspecte precum: spatiul de incarcare este foarte generos, habitaclul ofera un confort sporit, pozitia de condus este optima, iar suprafetele vitrate nu ascund unghiuri cu vizibilitate mica.

Acest automobil imbina optim functionalitatea cu un design elegant, menit sa transforme sofatul intr-o placere. Foloseste carburant diesel, consumul fiind redus. Pozitia optima la volan faciliteaza condusul pe distante lungi si dispune de 5 locuri. Spatioasa si eleganta, este potrivita atat pentru calatorii de afaceri, cat si pentru calatorii alaturi de familie si prieteni. Pretul de inchiriere este de doar 19 euro/ zi. Rezervarea masinii se realizeaza simplu si rapid direct de pe webiste, fiind necesar ca dumneavoastra sa inserati in casutele specifice o serie de date personale si sa stabiliti data si locatia preluarii, cat si a predarii. Optional, puteti opta pentru diverse optiuni, in functie de necesitati: lanturi de zapada, GPS, scaun pentru copil etc.

Desigur, procedura de inchirieri auto presupune respectarea unor reguli impuse de companie. Este necesar ca soferul sa detina un permis de conducere de minimum un an de zile, iar perioada de inchiriere sa fie de minimum 24 de ore. Desigur, soferului ii este interzis  consumul de substante ce reduc atentia si concentrarea, precum alcoolul sau alte droguri. Acesta se angajeaza sa restituie masina la ora si locul stabilite premergator, in aceeasi stare in care a primit-o la inchiriere.

Comentarile sunt inchise