Firma specializata in prestarea serviciilor de deratizare

Firma de deratizare din BucurestiFirma DDD Nord este o firma specializata in oferirea serviciilor din domeniul DDD (Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie). Acesta firma din Bucuresti ofera cele mai bune solutii de combatere a daunatorilor, fie ca este vorba de razatoare, de insectie taratoare, zburatoare sau artropode.

Activitatea firmei cunoaste o istorie de peste 5 ani in domeniu, timp in care a solutionat probelemele clientilor cu o eficienta maxima. Cel mai important aspect pentru obtinerea unor rezultate cu o eficienta maxima este dat de respectarea standardelor de deratizare, dezinsectie si dezinfectie, precum si de legislatia in vigoare.

Servicii de deratizare in Bucuresti

Deratizarea este procesul care cuprinde actiunile necesare pentru combaterea razatoarelor. Prin alte cuvinte, deratizarea este defapt procesul prin care putem sa scapam de razatoare foarte rapid. Acest tip de lucrare poate fi facuta in mai multe feluri in functie de gravitatea cazului. In acest sens, identificam deratizarea ecologica, care este facuta prin intermediul unor capace in care razatoarele sunt prinse, dar si deratizarea chimica, in care sunt folosite pesticide care omoara razatoarele. Aceste doua tipuri de deratizare pot fi mixate pentru o eficienta mai mare, intr-un timp scurt.

In ceea ce priveste deratizarea chimica, acesta este cea mai des folosita metoda de exterminare a razatoarelor. Raticidele sunt substanele chimice folosite in eleminarea razatoarelor, raticide care pot fi gasite in mai multe forme.

Deratizarea trebuie facuta in general o data la 3 luni pentru o eficienta maxima. Acesta este un process continuu datorita numarului mare de kilometric parcursi intr-o singura zi a razatoarelor.

De ce folosim deratizarea pentru razatoarefirma de deratizare din Bucuresti

Razatoarele sunt vietuitoarele care aduc pagube materiale, cat si problem de sanatate. Acesta sunt purtatoare de boli, care odata intrate in contact cu apa sau alimenetele pe care omul le consuma, transmit cu usurinta bolile. Un alt motiv al externimarii razatoarelor este acela ca aduc pagube economice, acesta distrug prin roadere mobilerul sau produsele din depozite, loc prielic pentru inmultirea lor.

Serviciile DDD Nord pentru deratizare in Bucuresti

In procesul de deratizare existe anumite etape care nu pot fi ratate, evitarea acestora pot sfarsii printr-o deratizare ineficienta. Acesta firma de deratizare din Bucuresti ofera servicii de calititate, care respecta intrutotul standardele de deratizare.

Identificarea problemei este primul pas pe care orice firma de deratizare trebuie sa il faca. In acesta etapa sunt luate decizii in legatura cu metoda de deratizare si cu privire la tipul de raticid ales.

Prestarea deratizarii trebuie facuta corect, in prevedere cu legislatia in domeniu. Persoanele prestatoare trebuie sa foloseasca echipament specializat. Aici trebuie luate masuri in cazul in care exista animale in perimetru sau este un loc deschis publicului.

Evaluarea dupa lucrare este necesara pentru a vedea eficienta procesului de deratizare efectuat. Aici se poate idenfica daca deratizarea a dat roade, daca raticide folosite au fost mancate de razatoare sau daca exista urme ale decesurilor de razatoare.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.