Finisaje exterioare cu microciment – SP House World

Versatil si 100% impermeabil la contactul cu apa, microcimentul este un material eficient destinat finisajelor interioare si exterioare, reprezentand o solutie moderna de amenajare a locuintelor sau a spatiilor comerciale. Poate fi aplicat pe orice tip de suprafata si rezista foarte bine uzurii, traficului ridicat sau factorilor atmosferici, lucru care il face perfect pentru diverse spatii exterioare: fatadele cladirilor, terase, balcoane sau piscine, inclusiv scarile de exterior ale unei locuinte.

Compania SP House World pune la dispozitie microciment Topcret intr-o varietate extensa de culori si texture, pentru a acoperi o paleta cat mai larga de gusturi si preferinte, culori care sunt usor de combinat. Astfel, se poate opta pentru nuante mai inchise sau se pot allege numeroase culori calde, discrete sau viu colorate, pentru toate gusturile.

Microciment pentru piscine

Microciment Topcret beneficiaza de tratament anti-alunecare pentru suprafete, asadar acesta este recomandat pentru piscine, dar poate fi utilizat si pentru zone cu risc de alunecare (marginile bazinelor de inot, scarile, rampele de acces sau carcasele umede).

Fisurile, umiditatea si deteriorarile sunt relativ frecvente in piscinele care nu sunt asigurate cu materiale calitative, de ultima generatie. Datorita faptului ca este un material impermeabil 100%, microcimentul poate face o piscina complet rezistenta la apa, fara a neglija aspectul estetic.

Microciment pentru terase sau balcoane

Faptul ca microcimentul este un material impermeabil, il face excelent si pentru pavarea teraselor sau pentru renovarea in totalitate a balcoanelor. Cu o rezistenta ridicata la factorii atmosferifici, microcimentul nu doar ca va proteja suprafata pe care este aplicat, ci va oferi intregului spatiu un aspect modern si minimalist.

Deoarece se poate aplica pe orice fel de suprafata (ciment, beton, ceramica, lemn, PVC etc.) reamenajarea unei terase sau renovarea unui balcon invechit se vor realiza eficient, intr-un timp cat mai scurt, deoarece nu mai este necesara inlocuirea placilor vechi de pardoseala.

Microciment pentru scari

Datorita multiplelor avantaje pe care le prezinta, microcimentul este ideal si pentru acoperirea scarilor exterioare, realizand in felul acesta un design unitar al intregului exterior al casei. Nu trebuie sa va faceti griji pentru schimbarile de temperatura, pentru actiunea razelor UV sau pentru inghet – dezghet deoarece microcimentul nu este afectat in niciun fel de conditiile meteorologice.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.