Fii in trend, economiseste modern cu Arctic TET

 

 

Fie ca este vorba despre o necesitate sau despre dorinta de a fi in pas cu moda, o parte din cheltuielile tale sunt alocate vestimentatiei. Insa, un lucru foarte important de care trebuie sa tii cont când vine vorba de garderoba ta, este intretinerea corespunzatoare a hainelor.

Arctic & Dero

 

 

 

 

Astfel, Arctic te incurajeaza sa fii in pas cu moda, nu doar din punct de vedere vestimentar, ci si prin modalitatea pe care o alegi pentru intretinerea si protejarea regulata a hainelor tale. Arctic iti pune la dispozitie tehnologia si programele performante ale masinilor de spalat din gama Arctic TET, cu care poti pune in aplicare ultimele tendinte in materie de spalare a rufelor.

 

Cu ajutorul dispozitivului pentru detergent lichid, cu care sunt prevazute masinile de spalat din gama Arctic TET, poti economisi intr-un mod eficient, fara efort. Dispozitivul are rolul de a asigura utilizarea integrala a detergentului si de a-l elibera chiar la momentul potrivit, optimizând performanta masinii de spalat rufe.

 

Detergentul lichid iti protejeaza hainele deoarece este mai delicat, penetreaza tesatura mult mai usor, parfumul ajungând mai repede in contact cu rufele si persistând pentru un timp indelungat. In plus, pentru ca detergentul lichid se dizolva mai repede decât cel pudra, actioneaza mai eficient si nu lasa urme pe haine.

Fiecare material necesita un tratament specific si pentru ca tu sa poti spala fara grija, cu o singura apasare de buton, masinile de spalat din gama Arctic TET itioferao varietate de programe, cateva dintre acestea fiind in mod special recomandate pentru utilizare cuun detergent lichid: Express 14 minute, pentru spalarea rufelor intr-un timp record, programul Economic 20°, care te ajuta sa speli rapid o cantitate mai mica de haine, economisind energie si apa si programul Culori inchise, care iti ofera solutia de a proteja culorile hainelor spalându-le la o temperatura scazuta. De asemenea, cu programul Improspatare, dupa o singura purtare te poti bucura din nou de haine curate, in doar 17 minute.

 

Arctic iti ofera acum ocazia de a ingloba toate beneficiile de mai sus, astfel incât la achizitionarea oricarei masini de spalat Arctic TET, primesti o sticla de detergent lichid Deropentru 20 de spalari. Promotia este valabila pâna la data de 15 noiembrie 2013 in toate magazinele de electrocasnice la nivel national. Pentru mai multe detalii, acceseaza site-ul Arctic: http://www.arctic.ro/detergentlichid/.

 

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.