Fazland.ro ajunge la Bucuresti

FAZLAND – PROFESIONISTII CASEI TALE

logoFAZ1_1024

Fazland este plataforma digitala al companiei Midnight Call, start-up italiana infiintata in anul 2013 de catre trei tineri ambitiosi , obiectivul principal fiind revolutionarea piata serviciilor pentru casa. In societate intra RedSeed Ventures si un pool de investitori privati, in calitate de Business Angels cu 500.000€ de capital investit, capital ce in mare parte va fi folosit in procesul de internationalizare a companiei in Germania si in Romania.
In 2014 intra in team Mihaela Chelaru, responsabila de procesul de internationalizare a companiei pe piata romaneasca, care ne-a confirmat trend-ul pozitiv al utlizatorilor de web in Romania.(mihaela.chelaru@fazland.ro)
Fazland.ro naste de la nevoia pe care o au in multi : nevoia de a alege firma sau meseriasul profesionist caruia i poti incredinta o lucrare sau restructurarea propriei casei cu cea mai mare incredere. ”Fazland are ambiția de a crea un sistem transparent, simpu si eficient in un sector ca acela al serviciilor pentru casă, sector caracterizat de informații asimetrice. In ultimele 12 luni am colaborat cu profesioniști si firme din sector pentru a găsi calea eficientă de a intra in contact cu noii potențialii clienți fără a avea costuri fixe și arătandu-le cum să fie cun un pas inaintea concurențiilor” a declarat Vittorio Guarini- CEO.
Web site-ul www.fazland.ro oferă clienților, posibilitatea de a primi și compara în mod gratuit, oferte de preț, în cel mai simplu și inovativ mod. Cu ajutorul unor formulare create special pentru a ghida clientul, acesta poate furniza informațiile necesare profesioniștilor pentru a obține o ofertă de preț cât mai detaliată. Profesioniștii-cum ar fi firmele de construcții, instalatorii, electricieni sau firmele de transport- au posibilitatea de a se face cunoscuți clienților fără costuri fixe. Deasemenea, pot evalua toate detaliile privind cererile de ofertă prezente pe site, estimând astfel potențialul afacerii. În cazul în care sunt interesați de un anumit client, pot intra în contact cu acesta, luandu-i datele de contact.
Scopul Fazland-ului este a veni în ajutorul profesioniștilor pentru a atrage noi clienți fără a investii în campanii publicitare costisitoare. Web site-ul conține un sistem de promovare bazat pe recenzii anterioare, certificări și atestate sau alte calificări legate de domeniul de activitate al profesioniștilor cu scopul de a evidenția în cel mai eficient mod calitatea serviciilor oferite.

Comentarile sunt inchise