Facturare automată către abonaţi

program facturare abonati

pe platforma cloud expertAccounts.com

Companiile de utilităţi publice (salubrizare, apă-canal, gaz, electricitate) si firmele care facturează servicii la mulţi clienţi (chirie în centre comerciale, telecom, monitorizare GPS, mentenanţă, consultanţă) au nevoie de un sistem automatizat pentru a emite facturi în bloc către toţi abonaţii lor. În plus, ele trebuie să editeze şi să gestioneze contractele de furnizare pentru fiecare client.

Emitere de facturi către abonaţi cu un clic

Nu este uÅŸor să emiÅ£i sute de facturi diferite în fiecare lună, să le imprimi ÅŸi să le expediezi la clienÅ£i. Cu modulul „CRM – Billing” de la expertAccounts.com poÅ£i să generezi facturile cu un singur clic, să urmăreÅŸti încasarile sau restanÅ£ele, să trimiÅ£i e-mail-uri sau scrisori de înÅŸtiinÅ£are către abonaÅ£i, poÅ£i să trimiÅ£i facturile prin e-mail, poÅ£i să generezi contractele de furnizare pe bază de ÅŸabloane, poÅ£i să facturezi servicii multiple ÅŸi pot exista locuri multiple de consum sau prestare sau pentru serviciile pe care le furnizezi.

Agenţii pot aduna datele din teren cu smartphone-ul şi se pot înregistra în timp real

Modul „CRM – Billing” de pe platforma cloud computing expertAccounts.com este foarte flexibil, se poate configura pentru orice tip de afacere care are mai mulÅ£i abonaÅ£i. AgenÅ£ii pot merge în teren cu tableta sau cu smartphone-ul ÅŸi să înregistreze consumurile abonaÅ£ilor în timp real, în cazul serviciilor de apă-canal, energie electrică etc. sau să încaseze facturile pe teren.

Accesul la informaţii este în timp real şi sistemul este integrat cu contabilitatea şi gestiunea uşurând în acest fel munca departamentelor conexe.

Se pot genera contractele către abonaţi cu multă uşurinţă, doar prin introducerea datelor de abonat. Costul este accesibil, de doar 1200 lei şi necesită cel puţin un operator pentru care se plăteşte de la 1 leu pe zi pentru un utilizator.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.