Fa din casa ta un loc mai primitor chiar si in zilele reci cu semineu pe colt de la Seminee Expert

De sute de ani, semineele au fost introduse mai intai in lumea nobililor pentru a produce caldura in casa dar si pentru a oferii un plus de eleganta si stil caselor boierilor din acele vremuri. Daca esti un iubitor de epoca medievală sau de istorie, cu siguranță v-ei aduce putin din trecut in prezent printr-un semineu rustic iar daca iti place mereu sa te faci remarcat prin ceva diferit si iti place sa ai in casa ta cele mai putin comune decoratiuni fata de prietenii tai, cu siguranta v-ei alege semineul pe colt de la Seminee Expert care v-a face din casa, acasa in cele mai geroase zile de iarna.

Semineul, un element de decor care ne incalzeste casa

Avand rol atat de decor cat si functional, semineul poate fi incadrat in fiecare casa adaptandu-se fiecarui design, pentru un aspect mai deosebit poti alege placarea semineului cu marmura, gresie, piatra decorativa, lemn de esenta tare sau chiar sticla, posibilitatile sunt nelimitate, singura limitare fiind imaginatia. Poti face o alegere intre mai multe decoruri pentru semineu, poti alege in functie de decorul general al casei tale sa iti faci un semineu modern, rustic, clasic, norvegian si altele, este important sa alegi semineul tinand seama de decorul casei pentru a nu crea o nota discordanta intre semineu si celelalte elemente ale casei.

Alege Seminee Expert pentru a achiziționa semineul care il doresti

Seminee Expert este o companie distribuitoare de seminee si creatoare de parti decorative pentru seminee, de asemenea, firma distribuie si cosuri de fum. Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul montajului si a distrbuirii de sisteme termice de calitate, Seminee Expert se poate lauda cu peste 2000 de seminee montate,10.000 cosuri de fum montate, precum si de colaborarea cu 25 de distribuitori autorizati. Pe parcursul anilor in care firma a acumulat experienta, aceasta a incheiat si parteneriate cu firme mari internationale producatoare de seminee precum Nordpeis care este lider in Europa in domeniul productiei si a distribuirii de semiee si sobe, Kalfire, Carbel si altii. Alaturi de partenerii sai, compania Seminee Expert nu se da batuta prea usor cand vine vorba de a face un client multumit si de aceea sta la dispozitia clientului chiar si cu posibilitatea ca acesta sa ceara sa ii fie creat propriul model personalizat de semineu.

Seminee pe colt pe care le poti avea in casa ta oricand

Daca iti doresti ca pana si sursa de caldura din casa ta sa arate deosebit, cu siguranta ideea de a achiziționa un semineu pe colt ti se v-a parea buna de luat in calcul. Semineele pe colt ne ofera mai mult spatiu pe mijlocul incaperii in care sunt pozitionate dar si un design deosebit si o căldură care ne v-a proteja de frigul de afara si ne v-a aduce relaxarea chiar si in cele mai frigutoase zile. Alage oricand un semineu pe colt din cele disponibile pe site-ul companiei Seminee Expert si fa o cerere de oferta pentru acesta.

Date de contact

+4 0721 280 587

+4 0784 292 820

+4 0744 207 437

Showroom: Strada Toamnei, Nr 27, Sector 2,

Bucuresti, telefon +40 21 659 65 19

Comentarile sunt inchise