Evenimentele lunii Iunie 2016 – Asociatia Work At Home Moms

Bucuresti, Mai 2016

Asociația Work at Home Moms România se bucură să vă informeze despre evenimentele lunii Iunie 2016

Pe 2 Iunie invităm mamele din Cluj la un atelier interesant despre săpun – Sapunul, instrument de autocunoastere. AsociaÈ›ia se implică în promovarea iniÈ›iativei Anamariei Sanduta, mama wahm, în calitate de partener media. Cursul va avea loc la restaurantul Capitoliu, de pe strada Decebal,nr. 22, între orele 17:30-19:30. Costul cursului este de 30 de lei, iar înscrierile se fac pe adresa diana.campean@wahm.ro. Mai multe detalii găsiÈ›i pe pagina evenimentului. (1)

Pe 4 iunie avem Ziua portilor deschise – ateliere WAHM, unde va aÈ™teptăm cu ateliere, joacă È™i voie bună, între orele 10-16, la Casa Rudolf Steiner – Str. Visinilor nr. 17, lângă Hala Traian, BucureÈ™ti.  Ziua PorÈ›ilor deschise va găzdui o serie de ateliere de culoare È™i bucurie, având că traineri mame din comunitatea noastră. Deoarece locurile sunt limitate, vă aÈ™teptăm pe contact@wahm.ro, specificând la înscriere pentru care atelier optaÈ›i, precum È™i numărul de persoane. Mai multe detalii găsiÈ›i pe pagina evenimentului. (2)

Pe 5 iunie, AsociaÈ›ia lansează cercul de lectură pentru copii intre 1-10 ani – „Poartă – mă in poveste”. Cu ocazia acestei initiaÈ›ive, vă vom prezenta periodic minunate poveÈ™ti scrise/ citite/ traduse/ interpretate/ redate vizual de către mamele work at home moms! Cu ocazia primei ediÈ›ii, vă invităm în intervalul 10-12, la Roaba de Cultură, să intrăm pe minunatul tărâm al PoveÈ™tii Pădurii, după povestea cu acelaÈ™i nume, scrisă de Ileana Vasilescu È™i minunat ilustrată de Iulia Trif. ÃŽnscrierile se fac pe monica.pastia@wahm.ro. Mai multe detalii găsiÈ›i pe pagina evenimentului (3)

Pe 8 Iunie  invităm mamele din Cluj la un Curs de brodat alături de Mirela Rusu. Evenimentul face parte din programul: „Mame meseriaÈ™e” prin intermediul căruia ne dorim să oferim îndrumare vocatională prin experimentarea a diferite activităti practice de către mamele care lucrează de acasă. ÃŽncepând cu ora 17:30 vă asteptăm la Capitoliu Bistro-Restaurant, strada Decebal nr. 22 (langă poliÈ›ie). Taxa de participare este de15 Ron, iar înscrierile se fac pe adresa  diana.campean@wahm.ro . AsociaÈ›ia Work At Home Moms se implică în calitate de partener media în promovarea iniÈ›iativei Mirelei Rusu, mamă wahm. Mai multe detalii găsiÈ›i pe pagina evenimentului. (4)

ÃŽn perioada 10-12 Iunie, vă invităm să participaÈ›i la atelierele È™i demonstraÈ›iile susÈ›inute de către mamele din asociaÈ›ie, în cadrul evenimentului „Mame meseriaÈ™e”. Atelierele se vor È›ine în fiecare zi, în intervalul orar 10.00-18.00, în locaÈ›ia Street Delivery, str. Arthur Verona, Bucuresti.  „Mame meseriaÈ™e” susÈ›ine mamele pricepute în meÈ™teÈ™ugărit, artizanat sau orice altă formă de exprimare artistică ce presupune realizarea de obiecte. Acesta este un proiect dezvoltat de către AsociaÈ›ie. Vizitarea standului È™i atelierelor este gratuită.  Mai multe detalii despre programul atelierelor găsiÈ›i pe pagina evenimentului (5)

Pe 11 iunie invităm mamele din Cluj la atelierul interactiv  Cum putem transforma hobby-ul in afacere?. Anca Milchis, formator, ne invită la un atelier interactiv în cadrul căruia ne va prezenta pașii pe care i-a urmat pentru a pune bazele unei afaceri hand-made. Atelierul are loc începând cu ora 10.00, în locația Diverta Hubertus B-dul 21 Decembrie 1989, Nr.22, Cluj-Napoca. Inscrierile se fac pe adresa de email diana.campean@wahm.ro , costul atelierului este de 35 ron. Acest atelier este promovat de Asociație în calitate de partener media.Mai multe detalii găsiți pe pagina evenimentului. (6)

In luna Iunie relansăm Programul de Mentorat Antreprenorial pentru Mame – Mama Antreprenor! Va aÈ™teptăm la pasul 2 din cadrul programului de Mentorat Antreprenorial pentru Mame – PLANUL DE AFACERI, alături de Laura Guguta – project manager, trainer. La înscriere au prioritate mamele din segment vulnerabil: singure, fără venituri, cu dizabilități, care au copii cu dizabilități.

  • Cursul va avea loc pe 11 si 18 iunie, în intervalul 10-13, în locatia  Centrul pentru Managementul OrganizaÈ›iilor Nonprofit, Str. Tache Ionescu, nr. 11, Bucuresti. Participarea este gratuită în limita a 15 locuri, iar înscrierele se fac pe contact@wahm.ro . Mai multe detalii găsiÈ›i pe pagina evenimentului. (7)
  • Varianta online a cursului va avea loc pe 13 si 14 Iunie, în intervalul 10-11.30. Participarea este gratuită in limita a 8 locuri, iar înscrierele se fac pe contact@wahm.ro . Trebuie sa aveti instalată aplicatia Skype. Mai multe detalii găsiÈ›i pe pagina evenimentului. (8)

Asociația Work At Home Moms susține mamele care doresc să lucreze de acasă, part time sau project based, precum și pe cele antreprenoare, dezvoltând continuu instrumente adaptate nevoilor lor.

Pentru mai multe detalii despre Asociația Work At Home Moms și proiectele sau târgurile pe care le susținem vă rugăm să accesați site-ul nostru , pagina de facebook sau să contactați direct echipa la adresa  contact@wahm.ro.

Va așteptăm cu drag.

Comentarile sunt inchise