Evaluarea Imobiliara – un serviciu necesar pentru o estimarea corecta

Evaluarea imobiliara este procesul de estimare a unui tip de valoare, al unui tip de proprietate la o anumita data. Procesul de evaluare este concretizat prin raportul de evaluare  si impune aplicarea rationamentului profesional din partea unui expert evaluator Cluj, pe baza Standardelor de Evaluare.

Evaluarea proprietatilor, indiferent de tipul acestora, implica surse diferite de informatii, care reflecta în mod adecvat piata pe care proprietatea sau firma este evaluata.

Evaluarea imobiliara Cluj este o analiza, o opinie sau concluzie referitoare la natura, calitatea, valoarea sau utilitatea unor anumite interese sau aspecte, ale unei anumite proprietati imobiliare, exprimata de o persoana impartiala specializata in analiza si evaluarea proprietatilor – evaluatorul imobiliar.

Procesul de evaluare cuprinde o serie de pasi pe care evaluator Cluj Napoca trebuie sa ii parcurga, la finalul carora evaluatorul intocmeste raportul de evaluare care fi transmis institutiilor abilitate care au solicitat evaluarea, in diferite scopuri: fie ce este vorba de vanzarea sau cumpararea unui imobil, si pentru care persoana doreste evaluare corecta a acestuia in vederea obtinerii unui pret cat mai real.

Evaluarea este utila atat persoanelor fizice cat si juridice, cumparatorii asigurandu-se astfel ca platesc
pretul corect pentru casa, iar valoarea acesteia este conforma cu suma pe care doresc
sa o imprumute.

Ai Evaluari prin echipa de experti evalutori Cluj ofera in Transilvania servicii evaluari Cluj: evaluari imobile Cluj Napoca si evaluari bunuri mobile, precum si servicii consultanta imobiliara Cluj.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.