Este momentul sa iti schimbi look-ul, cu noile perechi de lentile colorate

Lentilele de contact colorate, de unde sa le cumperi?

O pereche de lentile de contact colorate sunt potrivite daca vrei sa iti schimbi culoarea ochilor, pentru a capata un nou look.

De obicei lentilele de contact colorate pot fi cumparate fara reteta de la medicul oftalmolog, caci nu este nevoie sa corecteze o problema medicala. Insa trebuie sa te asiguri inainte de a le cumpara ca esti apt pentru a le purta. De aceea, trebuie sa faci un control de rutina la medicul oftalmolog, care sa iti spuna ca poti sa porti lentilele. Noi iti recomandam magazinele gen lentile.info sau Optilen pentru lentile colorate, aici ai mereu parte de super oferte.

Aceste lentile de contact colorate sunt usor de purta, nu simti decat un mic disconfort in momentul in care le pui in ochi. Apoi senzatia dispare. Trebuie sa ai grija sa le tii in solutia speciala pentru lentil si sa nu le porti mai mult timp decat este necesar, de aceea trebuie respectat cu strictete termenul de valabilitate al acestora!Este important sa cumperi lentile de contact colorate care sunt confectionate dintr-un material de calitate, care sa permita ochiului sa respire, sa functioneze cum trebuie. Asadar, este important sa faci achizitia lentilelor de contact de la magazine de optica medicala sau de pe internet, insa de pe site-uri care au toate avizele necesare pentru comercializarea de astfel de produse. Este un mod de a te asigura ca nu iti pui in pericol sanatatea ochilor.

Odata ce incepi sa porti lentilele de contact colorate, trebuie sa stii ca nu ai voie sa le porti in momentul in care intri in apa, daca, de exemplu, faci inot. Purtarea acestora nu este recomandata nici daca ai conjunctivita.

Cand porti lentile te poti machia fara probleme, nu exista nici-un impediment in acest sens!

Cum alegi culoarea

Trebuie sa fii atent si cand alegi culoarea lentilelor de contact, aceasta trebuie sa se potriveasca persoanei care le poarta. De aceea, inainte sa te decizi ca vrei, de exemplu, lentile de contact colorate in albastru, este bine sa probezi mai multe variante.

S-ar putea sa descoperi ca nu albastrul este culoarea care te avantajeaza, ci verdele. Nu cumpara prima pereche pe care o gasesti, trebuie sa studiezi mai multe oferte.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.