Electrostimulare pentru o piele perfecta

In salonul de infrumusetare, poti beneficia de electrostimulare Cluj, cu ajutorul unui aparat electro-estetic celular. Combinatia de curenti de joasa frecventa si preparatele cosmetice speciale, cu o anumita incarcatura electrica, curata, regenereaza si hidrateaza profund pielea. Electrostimularea este capabila sa reduca cercurile si pungile intunecate de sub ochi, ingusteaza porii, reda pielii o culoare uniforma si vindeca acneea.

Masajul facial cu electrostimulatorul, este o procedura destul de comuna in cosmetologia hardware. Este folosit pentru a stimula sistemul limfatic si a restabili tonusul muscular. Curentii de joasa frecventa actioneaza nu numai la nivelul epidermei, ci si in straturile profunde ale dermei. In terapie, se utilizeaza in mod activ electrostimularea pentru reintinerirea pielii, restabilind fara durere tonusul muscular al fetei.

Electrostimulare

Ce este procedura de electrostimulare

Inainte de a efectua acest lucru este necesar sa te familiarizezi cu procedura de electrostimulare. Initial, este necesara curatarea temeinica a pielii si se recomanda utilizarea cremei. Vei fi supusa unei mici influente a curentului in anumite locuri, unde este necesara o interventie speciala prin electroterapie, aplicandu-se placi metalice infasurate in tifon. In timpul procedurii, curentul trece prin celule de-a lungul vaselor si terminatiilor nervoase. Datorita acestui fapt, organismul incepe sa dezvolte substante mult mai active, care stimuleaza metabolismul celular.

Tesutul este slabit putin si se formeaza un spatiu mai mare intre celule, crescand astfel sensibilitatea la o varietate de produse cosmetice. De asemenea, este important de observat ca, in timpul acestei proceduri, o persoana practic nu primeste senzatii dureroase, si, uneori, in functie de aparat, poate fi simtita o usoara furnicatura. Dupa sesiune, se recomanda utilizarea unei masti speciale.

Beneficiile procedurii

Electrostimularea de joasa frecventa actioneaza usor pe stratul superior al pielii, precum si pe stratul adanc al dermei, pe vase, grasime subcutanata, muschi. Datorita faptului ca in timpul procedurii, intr-un fel sau altul, se produce  un face-lift fin, celulele moarte sunt indepartate. Pretul unei astfel de proceduri, depinde de cat de afectata este pielea.

Electrostimulare pentru corp

Datorita celei mai recente tehnologii de electrostimulare, nutrientii, prin impulsuri de inalta tensiune,  actioneaza direct pe membrana celulara. In timpul procedurii, tesuturile moi practic nu sunt deteriorate si nu exista senzatii dureroase. Efectul este mentinut pentru o lunga perioada de timp si, cel mai important, este absolut sigur.

Terapie cu electrostimulare- Contraindicatii

Procedura, ca toate celelalte proceduri dermatocosmetice, cu energie electrica, este strict interzisa in prezenta formatiunilor maligne din organism. Si, de asemenea, nu este recomandata pentru cei care sufera de leziuni cutanate infectioase. Prezenta implanturilor medicale sau a stimulatorului cardiac pune de asemenea capat posibilitatii de a efectua terapie cu electrostimulare. Pentru persoanele care sufera de convulsii epileptice, din pacate, aceasta procedura este contraindicata. Insa, daca nu ai niciuna dintre problemele de mai sus, atunci te poti supune procedurii de intinerire prin electrostimulare.

Avantaje

Electrostimularea  utilizeaza curentul electric de frecvente, intensitati si polaritati diferite pentru tratament. Are efect analgezic, deoarece amelioreaza durerea, relaxeaza tensiunea musculara si amelioreaza edemul, imbunatateste circulatia sangelui si nutritia tesuturilor. Electrostimularea este aplicata numai de un cosmetolog specialist si numai la indicatia acestuia. Datorita efectului analgezic, aceasta terapie inlocuieste deseori administrarea medicamentului.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.