Economiseste cu tub led in spatiul comercial

Pentru economie substantiala si durata de utilizare indelungata foloseste tub led pe toata suprafata spatiului comercial pe care il detii. Nu trebuie sa faci o confuzie intre noile produse din aceasta gama si cele pe care le cunosteai dinainte. Nu este vorba despre un produs care functioneaza in baza unui gaz inert care poate deveni periculos in caz de distrugere a sursei de iluminat.

Ai de-a face cu una dintre cele mai actuale tehnologii de producere a luminii artificiale care se bazeaza pe folosirea de led-uri cu putere mare de iluminare si durata foarte mare de viata. Sigurul lucru care face ca asemanarea sa fie evidenta, este doar forma acestui tub led si modalitatea sa de utilizare in spatii care au drept destinatie generala lucrul cu publicul cumparator sa beneficiar al diferitelor servicii pe care o firma le presteaza.

In functie de volumul camerei pe care vrei sa-l iluminezi cu tub led vei putea alege din magazinul de specialitate produse care difera in functie de consumul energetic dar si prin dimensiunile fizice. Pentru suprafete cu dimensiune redusa, in care nu este necesara o iluminare foarte pronuntata, poti sa alegi tub led cu un consum de 9W si flux luminos de 900 de lumeni.

In schimb pentru o zona mai mare in care lumina artificiala trebuie sa fie la o intensitate potrivita cu activitatea spatiului, cauta tub led care emite 2430 de lumeni la un consum de 24W. In mod evident vei instala atatea tub led incat iluminarea sa fie adecvata si propice desfasurarii activitatii in cele mai bune conditii, mai ales ca nivelul consumului este mai mult decat rezonabil in raport cu beneficiile.

Te vei intreba ce temperatura de culoare este mai potrivita pentru iluminarea cu tub led. Aici exista o regula care a rezultat din observatiile pe termen lung ale producatorilor de tub led si, in general, de surse de iluminat led. Pentru activitati care pretind mai mult detaliu in lucru este potrivita iluminarea cu tub led cu lumina alb rece. Pentru oricare alte activitati ale spatiului comercial sau lucrativ, monteaza tub led cu lumina alb cald, deoarece efectul acestei temperaturi de culoare este benefic pentru pastrarea unei relationari perfecte cu clientii.

Daca proiectul de reamenajare al spatiul comercial pe care il detii este aproape definit si ai decis cate si ce modele de tub led vei instala, verifica daca si spatiul biroului tau este iluminat corespunzator. Pentru spatii de acest tip o plafoniera led este cel mai indicat corp de iluminat pentru ca iti ofera lumina artificiala dispersata in mod egal pe toata suprafata biroului.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.