Ecografie de rutina

Controalele de rutina sunt foarte importante, pentru ca, in acest mod, poti afla din timp daca suferi de o afectiune si poti incepe sa o tratezi inca din fazele incipiente.

baner-1Ecografia abdominala face parte din investigatiile de rutina, este un examen medical simplu ce ofera informatii despre organele situate in zona abdominala: ficat, vezica biliara, splina, pancreas, stomac, rinichi si altele.

Medicii recomanda o ecografie abdominala in caz de durere abdominala, anemie, greata, icter, varsaturi sau altfel de simptome, pentru a diagnostica afectiunile ce le cauzeaza. Si in cazul sarcinilor sunt necesare ecografii ce ofera posibilitatea de a monitoriza evolutia fatului de-a lungul celor noua luni.

Durata unei ecografii abdominala se incadreaza intre 15 si 30 de minute. Pacientul trebuie sa respecte cateva reguli inainte de a fi supus unei ecografii abdominale, ce nu presupune niciun risc si poate fi repeata ori de cate ori este nevoie. Exista diferente de pret pentru ecografia abdominala in functie de ce parte a abdomenului este examinata.

CardioClinic are o echipa formata din medici si cadre universitare cu peste 15 ani de experienta, ce sunt membri ai Societatii Europene de Cardiogie. Nu numai ca descopera si trateaza afectiuni, sunt implicati si in proiecte de cercetare a acestora. Toti medicii au competente nationale de ecocardiografie Doppler si ecografie Doppler vasculara,  unii dintre ei detin si Acreditare Europeana in ecocardiografie transtoracica si transesofagiana.

De asemenea, CardioClinic detine cele mai performante echipamente cu ajutorul carora medicii investigheaza si evalueaza afectiunile pacientilor pentru a-i trata in cel mai eficient mod.

CardioClinic este primul laborator privat de ecocardiografie din Romania acreditat de Societatea Europeana de Cardiologie, cat si de Asociatia Europeana de Imagistica Cardiovasculara, la sectiunea de ecografie transtoracica standard. Astfel, CardioClinic reprezinta locul ideal in care poti incepe sa ai grija de tine.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.