Echipamentele din clinica stomatologica U-Smile

Clinica stomatologica U-Smile din Floresti se evidentiaza prin servicii stomatologice complete  si tratamente dentare efectuate la standarde inalte de catre profesionisti. Clinica are o echipa formata din cei mai buni medici dentisti Floresti care stau mereu la dispozitia pacientilor cu cele mai bune solutii si tratamente stomatologice pentru a gasi o rezolvare la orice tip de problema dentara. U-Smile dispune de aparatura medicala de ultima generatie, punand la dispozitie numeroase echipamente stomatologice moderne si performante.

echipamente stomatologice

 

Echipamentele pe care clinica stomatologica U-Smile le are in dotare sunt urmatoarele:

Scaune Dentare Vitali T5 MASTER

Noul MASTER T5 se distinge prin calitatea inalta a materialelor si componentelor combinate cu atentie la detaliu, ca orice alt scaun dentar VITALI, oferind o combinatie perfecta intre functionalitate, soliditate, siguranta si confortul pacientului. Clinica U-Smile este echipata cu 4 scaune Vitali T5 Master.

Scaune dentare VITALI T5 EVO Plus

T5 EVO PLUS combina functionalitatea avansata cu o simplitate operationala absoluta. Comenzile sunt concentrate într-o singura tastatura analogica, pe partea laterala a consolei de bord.

Clinica U-Smile este echipata cu un scaun Vitali T5 EVO Plus in sala pentru chirurgie.

EPIC 10 diode laser

EPIC™ X, cea mai recenta inovatie cu laser de la BIOLASE®. Mai mult decat un laser de tesut moale, extinde tratamentele si ROI prin modul de albire sau modul exclusiv „Terapia Durerii”.

Radiologie

PaX-i3D Green – VATECH

Echipament digital de ultima generatie cu modul 2D panoramic, Cone Beam CT 3D, si brat cefalometric (teleradiografie) – tip Scan Ceph si OneShot.

Radiografie retroalveolara digitala: VARIO DG – SIRONA

Aparatul radiografic Vario DG face parte din renumita linie de produse Sirona HELIODENT. În plus fata de radiografia conventionala bazata pe filme, acest echipament este foarte potrivit pentru radiologie digitala, avand durata redusa de expunere. Clinica U-Smile este echipata cu un aparat radiografic pentru fiecare unitate dentar.

Comentarile sunt inchise