Echipamente tipografice second hand – Nis Electronics

Nis Electronics este o companie cu vechime de peste 25 de ani in domeniul distributiei de echipamente tipografice profesionale. Compania livreaza solutii complete in materie de echipamente performante si calitative pentru industria tipografica, aceasta adresandu-se in primul rand tipografiilor, editurilor, agentiilor de publicitate, centrelor de copiere si universitatilor. Compania comercializeaza atat echipamente si masini tipografice noi, cat si second hand si de showroom.

echipamente tipografice second hand

In Romania, Nis Electronics este distribuitor unic al echipamentelor Duplo, fapt care ii confera capacitatea de a oferi clientilor echipamente moderne de ultima generatie. Pe langa gama variata de produse si masini tipografice, compania pune la dipozitia clientilor servicii in termen de garantie si postgarantie. Alaturi de Duplo, compania de echipamente tipografice distribuie si produse tehnice superioare ale brandurilor: Ideal, Renz, Lamibind, Graphic Whizard, Foldmaster, Mamo, Cyklos, Pavo si Uchida. De asemenea, Nis Electronics pune la dispozitia tipografiilor, editurilor, centrelor de copiere, agentiilor de publicitate si a universitatilor echipamente profesionale cu garantie, service si piese de schimb originale, direct de la producatori.

Pentru cei interesati de achizitionarea echipamentelor second hand, compania Nis Electronics este alegerea ideala in materie de echipamente tipografice second hand, datorita calitatii superioare ale acestora. Puteti alege dintr-o gama variata de utilaje tipografice, precum echipament de brosare cu banda Powis Fastback 15, multiplicator digital DUPLO DP-460H sau ghilotina Ideal 7228-90 EC.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.