Echipamente de ultima generatie pentru medicina estetica – Clinica U-Smile

Clinica stomatologica U-Smile din Floresti se evidentiaza prin servicii stomatologice complete  si tratamente dentare efectuate la standarde inalte de catre profesionisti  Acest cabinet stomatologic Cluj ofera servicii dentare la preturi decente pe care si le poate permite orice pacient si, cel mai important, foloseste tehnologii si echipamente de ultima generatie astfel incat experienta la dentist a pacientilor sa fie una placuta, care sa le rezolve toate problemele.

echipamente stomatologice

Echipamentele pe care clinica stomatologica U-Smile Floresti le are in dotare pentru interventii estetice sunt urmatoarele: 

OXIS – Hyperbaric Oxigen Technology – Tecno Gaz

In domeniul de intinerire a pielii ultima tendinta este reprezentata de aplicatiile de oxigen hiperbaric. Oxigenul hiperbaric este capabil sa asigure beneficii importante in toate patologiile pielii in care procesele de reconstructie au un rol important, cum ar fi: toate formele de acnee, dermatita alergica si iritativa, edem, vergeturi, psoriazis, hiperpigmentare, laxitate.

EPOREX k69

Este un sistem de vehiculare dermica capabil sa mareasca penetrarea si difuzia substantelor active în epiderma, prin intermediul unei metode inovatoare bazata pe transportul molecular transdermic „activ ”, numit isophoresis.

Albire dentara – Lampa Polilux Accelerator Plus

Lampa POLILUX ACCELERATOR PLUS este un dispozitiv avansat, expresia maxima a sistemelor de albirea dentara. Este o lampa cu LED-uri speciala conceputa pentru albirea profesionala in cabinet: lungimea de unda (465 nm) si sursa de energie (30.000 mW / cm2) ale acesteia au fost proiectate pentru a obtine cel mai bun rezultat posibil într-o singura sesiune. Lampa are un ecran special care permite absorbtia luminii ultraviolete si infrarosii pentru a preveni incalzirea tesuturilor moi si a pulpei dentare.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.