Echipament de stantare DUPLO PFi DI-Cut-300 – Nis Electronics

Echipamentul de stantare DUPLO PFi DI-Cut-300 are capacitatea de a produce o varietate de produse tiparite la tipar offset sau digital, cum ar fi brosuri in forme personalizate sau corespondente interne directe, articole de papetarie, pachete de vanzare cu amanuntul, etichete si cutii pliate in cantitati mici. Conceput pentru a fi utilizat cu matrite flexibile, UD-300 poate realiza mai multe taieturi, perforari, ritzuiri sau decupari tip fereastra pentru piese unice si multiple pe o gama larga de stocuri de hartie, de pana la 35×50 cm la viteza de 3.000 de coli pe ora.

echipament de stantare

DUPLO PFiCut-300 este echipat standard cu o tava de primire, iar utilizatorii pot instala in locul tavii separatorul si transportorul optional, pentru a elimina automat deseurile fiecarei coli. Pentru o productivitate mai mare, senzorul optic asigura ca numai piesele finisate vor fi asezate pe banda transportoare.

Caracteristici DUPLO PFi DI-Cut-300:

-stanta rotativa flexibila magnetica

-conceput pentru a fi utilizate cu matrite flexibile

-schimbare rapida si usoara a stantelor

-timp scurt de manevrare

-6.000 de cicluri pe ora

-procesare coli de 35×50 cm

-viteza pana la 3.000 de coli pe ora

-optional: unitate separatoare / transportor senzor optic

Pentru achiziotionarea acestui echipament de stantare, dar si pentru alte masini tipografie de calitate superioara, este important sa vizualizati toate ofertele de pe piata. Nis Electronics este o companie cu vechime de peste 25 de ani in domeniul distributiei de echipamente tipografice profesionale. Compania livreaza solutii complete in materie de echipamente performante si calitative pentru industria tipografica, aceasta adresandu-se in primul rand tipografiilor, editurilor, agentiilor de publicitate, centrelor de copiere si universitatilor.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.