Echipa Zece si Fiii anunta cu multa bucurie lansarea noii versiuni a site-ului www.heliospls.ro.

Echipa Zece si Fiii anunta cu multa bucurie lansarea noii versiuni a site-ului www.heliospls.ro.

Noutatea consta in trasatura distinctiva a site-ului de a oferi o experienta optima, de fiecare data, indiferent de dispozitivul folosit la accesarea site-ului.

Noul site Helios Lighting Systems se caracterizeaza printr-un format ce reuseste sa transpuna cu succes identitatea si convingerile companiei.
Interfata noua www.heliospls.ro include patru zone principale:
• Iluminat arhitectural
• Iluminat rezidential-decorativ
• Iluminat exterior-infrastructura
• Iluminat sportiv
Aditional acestora, site-ul contine numeroase informatii cu privire la companie, proiecte si, nu in ultimul rand, detalii complete privind sistemele de iluminat comercializate in showroom-ul din sos. Stefan cel Mare, nr. 15, sector 2, Bucuresti.

Divizia www.dezvoltare-aplicatii.ro aflata sub umbrela Zece si Fiii a reusit sa dezvolte cu succes noua fata versatila a site-ului www.heliospls.ro folosind Responsive Web Design si ultimele tehnologii HTML5.
Responsive Web Design permite elaborarea unor site-uri complexe ce garanteaza o experienta de vizualizare si interactiune global eficienta, pe o gama larga de dispozitive.

Va invitam sa accesati www.heliospls.ro utilizand calculatoare desktop, telefoane mobile si tablete pentru a testa si a va convinge de receptivitatea site-ului.

Pentru mai multe detalii despre serviciile Zece si Fiii va rugam sa accesati www.zecesifiii.ro si www.dezvoltare-aplicatii.ro sau sa ne contactati prin email stats@zecesifiii.ro sau telefonic 0722.457.149.

Radu Andarachi radu@zecesifiii.ro
telefon: 0722.457.149
email: stats@zecesifiii.ro
www.zecesifiii.ro
www.dezvoltare-aplicatii.ro

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.