Duplo 600i Duetto Booklet System – linie modulara de executat brosuri

De mai bine de 20 de ani, compania Nis Electronics a obtinut dreptul de distribuitor unic si autorizat si reprezentanta tehnica a echipamentelor tipografice DUPLO in Romania. Datorita calitatii superioare pe care o au, aceste echipamente reprezinta varful tehnologiei japoneze.

In afara faptului ca livreaza echipamente performante, punctul forte al firmei este calitatea serviciilor in termen de garantie si postgarantie, precum si promptitudinea in livrarea consumabilelor necesare echipamentelor vandute – avand stoc consistent din acestea si piese de schimb.

Duplo 600i Duetto Booklet System – Caracteristici si specificatii

Linia de executat brosuri Duplo 600i Duetto Booklet System este cea  mai moderna linie modulara de  executare a brosurilor tiparite la tipar offset sau digital cu maxima productivitate la fiecare nivel si cu posibilitati de configurare dupa cerintele lucrarilor actuale ale tipografiei. Robustetea sistemului asigura ca înalta sa productivitate sa se pastreze în exploatarea echipamentului pe termen lung.

echipamente tipografice duplo

Datorita reglajelor si utilizarii usoare a colatoarelor vacuumatice (DSF-2200 + DSC 10/60i) on-line cu echipamentele dinamice de capsat – faltuit (DBM 600i), rotunjit-taiere la fata (DBM 600T), taiere la doua capete (DKT-200), unitate de primire a seturilor (DBM 400 STR)  Duplo  asigura o calitate impecabila a lucrarilor finale, având o productivitate incredibil de mare

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.