Dream Big Corporation: Visele tale, acum îndeplinite prin IT

Dream Big Corporation: Visele tale, acum îndeplinite prin IT

Numele companiei este unul promițător: DREAM BIG. Plecând la drum cu pasiune pentru domeniul IT și cu dorința de a dezvolta produse inovative, compania se dezvoltă rapid, cu pași mari, în drumul succes. A aparut din dorința a oferi servicii de calitate, mereu adaptate la cerințele și standardele clientilor noștri.

Dream Big Corporation are ca principală activate dezvoltarea aplicațiilor mobile, indiferent că vorbim de sistemul de operare iOS sau Android. Toate aplicațiile sunt dezvoltate de la zero, utilizând limbajele de programare Swift, Java, Kotlin, având un design personalizat și adaptat nevoilor clienților și a utilizatorilor. În plus, compania se ocupă și cu realizarea website-uri și realizarea magazinelor online, precum și cu realizarea identității de brand pentru companiile care doresc o nouă imagine.

Unul dintre cele mai importante proiecte al companiei este o aplicație dedicată socializării. Creată după un concept nou și inovativ, aceasta promite o nouă modalitate de a lega prietenii între utilizatori. Aplicația va fi lansată curând și va fi disponibilă atât pe App Store cât și pe Google Play.

Dragoș Pădineanu, în CEO al Dream Big Corporation declară “Am plecat la drum pentru a fi cei mai buni în acest domeniu. Clienții noștri de până acum au fost extrem de mulțumiți de colaborarea cu noi, iar satisfacerea nevoilor acestora a fost pe primul loc. Vrem ca în cel mai scurt timp să ne mărim echipa pentru a putea să creștem din ce în ce mai rapid. Avem în plan să intrăm și pe piața din Ploiești și Iași, precum și să ne dezvoltăm și pe piața internațională, începând cu Marea Britanie.”

            Cei interesați de proiectele pe care le-am realizat până acum pot intra pe www.dreambigcorporation.ro sau pe paginile de Facebook: Dream Big Corporation și Instragram @dreambigcorporation.

 

  • Persoană de contact:
  • Pavel Ciprian
  • Digital Marketing Manager
  • ciprian@dreambigcorporation.ro

Servicii

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.