Dormitor copii – 5 idei pentru amenajarea unui spatiu mic

Dormitor copii – 5 idei pentru amenajarea unui spatiu mic

Sa amenajezi un dormitor copii iti poate da batai de cap…stim foarte bine… Dar sa transformi o camera micuta, ca fiind dormitorul copilului tau, poate fi mai dificil, la prima vedere, nu? Sa proiectezi corect camera lui, inseamna sa aiba urmatorii ani ai copilariei fericiti, iar timpul petrecut sa fie unul distractiv si fara probleme.

De aceea, specialistii nostri de la www.magazinepentrucopii.ro au realizat o selectie de poze, pentru a veni in ajutorul vostru, in a amenaja un dormitor copii micut. Nu este vorba doar de o combinatie perfecta a culorilor, ci de o armonie geometrica. Speram sa va fie de folos ideile noastre, si nu uiati: mediul in care isi petrece timpul copilasul vostru influenteaza starea lui fizica dar si pe cea psihica.

Dormitor copii – amenajarea camerelor mici

  1. Stiati ca: o tonalitate de bordo, este culoare ideala pentru a combina domitorul cu biroul? Culoarea rosu stimuleaza activitatea creierului.

dormitor-copii (1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Alege culoarea verde-deschis, pentru a avea o atmosfera inviorata in camera copilului.

dormitor-copii (5)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. O camera perfecta pentru odihna cat si pentru lucru.

dormitor-copii (4)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Culoarea galbena innobileaza spatiul.

dormitor-copii10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Materialele si culorile natural au un efect calmant.

dormitor-copii (7)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ce parere aveti? Vi se par utile aceste idei? Stabiliti de la inceput ce dormitor copii i s-ar potrivi prichindelului vostru, vizualizati gama noastra depe www.magazinepentrucopii.ro  si, apoi, contactati-ne! Nu veti fi dezamagiti! Va garantam!

Sursa poze: Pinterest

Comentarile sunt inchise