Distribuitor Self Service HoReCa

Avand avantaje tehnologice la indemana si o dorinta mai mare de a economisi timpul, clientii considera ca un distribuitor self service, ofera oportunitati eficiente de cumparare,  ca facand parte integranta a serviciilor de elita.

 Un astfel de serviciu reduce costurile generale. Un avantaj financiar major pentru o afacere mare sau mica, este faptul ca nu pierzi timpul atunci cand exista un distribuitor Self Service de produse alimentare, asa cum este firma HoReCa. Pentru toate acestea, ai nevoie de un singur angajat care poate gestiona patru sau sase statii de autoservire in loc de cate un angajat pe fiecare statie. Astfel, banii economisiti, pot fi investiti in alte servicii sau proiecte de dezvoltare a afacerilor, pentru beneficiul clientilor.

Minimizeaza timpii de asteptare

Asteptarea la coada  ar fi o experienta negativa pentru un client al firmei de distributie Self Service HoReCa. Regula de varf dicteaza ca cea mai buna impresie pe care si-o formeaza un client, are o pondere semnificativa la o evaluare generala. Astfel, clientii isi pot lua singuri tot ceea ce au nevoie, fara a astepta sa fie serviti. Aceasta tehnica de vanzare, elimina sau reduce la maximum personalul de desfacere, permitand clientilor sa se serveasca singuri cu marfurile expuse.

Atrage mai multi clienti

Un astfel de serviciu self service, atrage un numar mare de clienti, care doresc eficienta. Firma de distributie HoReCa a construit un intreg model de afaceri, pentru a atrage clientii motivati de valoare si eficienta. Astazi, oamenii isi doresc sa ia rapid ceea ce au nevoie si sa plece.  HoReCa este o firma de distributie self service a produselor alimentare care dispune de o  cladire specializata, cu refrigerare si aer conditionat. De asemenea,  este aprovizionata cu o vasta gama de produse alimentare care vor fi distribuite catre comerciantii cu amanuntul, angrosisti, hoteluri, restaurant, firme de catering etc. Depozitul cu produse alimentare reprezinta partea principala, apoi urmeaza intreaga executie a procesului de comanda si distributie.

HoReCa – fundamentul energiei

De asemenea, firma de distributie HoReCa este fundamentul energiei, deoarece serviciile se executa rapid si aici gasesti stocate cantitati imense de produse alimentare intr-un singur loc. Firma de distributie HoReCa opereaza atat comertul cu amanuntul, cat si distributia directa catre consumatori, impartind spatiul, echipamentul, forta de munca, in functie de circumstante.

Deciziile de marketing privind canalele de distributie sunt printre cele mai importante probleme ale acestui distribuitor Self Service HoReCa. Deciziile luate,  determina modul in care consumatorii vor avea acces la produse, iar sistemul de distributie adoptat, fiind rentabil si bazat pe rezultate. Daca firma de distributie ar acorda o mai mica atentie sistemului de distributie a produselor alimentare, acest lucru ar duce la mari pierderi.

Expedierea catre magazine se poate face atat din depozitul central al retelei, prin transport propriu, cat si din depozitul producatorului prin transportul furnizorului. Distribuitorul self service HoReCa are propriul serviciu de securitate fiind foarte bine echipat din punct de vedere tehnic. Toate magazinele sunt conectate printr-o retea informatica comuna si un software modern unificat, care permite chiar si lucrul online, iar toate conditiile de depozitare sunt prevazute pentru marfuri perisabile.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.