Dispozitivele de Apa Termala pe piata imobiliara

Pe piata imobiliara tot mai multi proprietari sau dezvoltatori imobiliari isi instaleaza dispozitivele de Apa Termala avand posibilitatea sa ridice gradul de confort din apartamente si sa aduca un plus de imagine pentru a vinde mai bine si mai repede.

Sunem compania Enagic distribuitori de tehnologie japoneza pentru welness si fitness, dispozitive ce pot fii instalate in noile apartamente, casa, vile de prestigiu, apartamente de lux.

Unul dintre dispozitive este AnespaDX conceput pentru a transforma in Apa Termala la baie si celalalt dispozitiv Levelik K8 transforma apa de la robinetul din bucatarie in Apa micro structurata molecular, antioxidanta si alcalina cu Ph 9.

Apa Termala produsa de dispozitivul AnespaDX este buna pentru organism fiind  o apa curata fara clor, calcar si alte  impuritati, puternic mineralizata cu Potentialul de hidrogen  de 6 similar cu Ph-ul epidermei umane.

Dispozitivul ionizator Levelik K8 produce 7 tipuri de apa micro structurata molecular, puternic  antioxidanta de 30 mai puternica decat ceaiul verde, alkalina cu Ph natural de 9.5 buna de baut gatit si pentru absorbtia integratorilor, ajuta la slabit si detoxifiere.

Dispozitivul ionizator Levelik K8 produce urmatoarele 7 tipuri de apa pentru uzul casnic:

– apa alcalina ionizata – 3 tipuri de apa pt. baut si gatit cu pH de 9.5, pH de 9 si pH de 8.5

– apa acida cu pH de 2.5 puternic dezinfectanta

– apa puternic alcalina cu pH de 11.5 pentru spalarea legumelor si fructelor

– apa Beauty cu pH de 6 pentru frumusete, apa micellara

Informatii detaliate pe site-web http://acquaalkalinakangen.webs.com/

 

 

Adrian D C

 

Mobil 0767.328.676

Comentarile sunt inchise