Dezghetarea masinii in sezonul rece

Sezonul rece aduce intotdeauna probleme atunci cand vorbim de condus si nu numai. Temperaturile extreme, zapada si poleiul ne pot ingreuna si cele mai usoare treburi. De cele mai multe ori pe timpul noptii, cand temperaturile scad radical, se depun pe masina apa si zapada care dimineata este inghetata.

Pentru a evita orice pericol si pentru va asigura ca dezghetarea masinii se face in mod eficient si corespunzator va recomandam urmatoarele sfaturi:

  • Radiatorul are un rol foarte important pentru masina si este vital sa verificati nivelul lichidului de racire din vasul de expansiune in mod constant. Daca necesita completari, acestea trebuie facute atunci cand motorul este rece.
  • Incuietorile sunt printre primele pe care trebuie sa le verificati pentru a putea intra in masina si pornii motorul, care are nevoie de un timp mai lung pentru a se incalzii. Este bine sa aveti la indemana un spay dezghetare incuietori care grabeste procesul de dezghetare.
  • Parbrizul trebuie curatat foarte bine pentru a asigura o buna vizibilitate si pentru a evita orice pericol. De asemenea si aici este indicat sa folositi un spray pentru dezghetarea parbrizului care actioneaza in doar cate secunde.

Este bine sa aveti la indemana cat mai multe produse de calitate care sa eficientizeze timpul de pornire si curatare a masinii dupa o noapte rece. Firma Bonmarc este un magazin online piese auto care va pune la dispozitie exact aceste produse la cea mai inalta calitate.

Comentarile sunt inchise