Detectiv particular ieftin Bucuresti!

Activitatea de detectiv particular este in Romania o profesie de nisa, care inca nu este vizualizata asa cum ar trebui la nivelul intregii populatii. Daca in urma cu cativa ani societatea romaneasca nu era inca pregatita pentru integrarea acestei profesii alaturi de celelalte profesii liberale, serviciile de detectivi particulari nefiind disponibile, datorita tarifelor mai ridicate, decat unor persoane care dispuneau de bugete consistente, in prezent, firmele de detectivi particulari sunt tot mai cautate pentru serviciile pe care le ofera. Clientii acestor companii de detectivi fac parte acum din toate paturile sociale, preturile fiind adaptate in functie de bugetul si specificul fiecarui caz in parte. Daca doresti sa iti urmaresti sotul, despre care ai banuieli ca te inseala sau vrei sa iti verifici un partener de afaceri, apelezi la serviciile unei astfel de firme. Tot mai multe persoane, pentru a-si rezolva diferitele probleme, cauta sa eludeze  organele de politie, care. de cele mai multe ori nu au dovedit o eficienta multumitoare, fapt pentru care cei in cauza contacteaza firme de detectivi particulari. Eficienta acestora este mult mai ridicata, dat fiind faptul ca suntem intr-o economie de piata, unde, daca nu iti respecti contractul nu iti primesti nici plata pentru serviciiile prestate.

Detectiv particular ieftin gasesti numai pe Investygator.ro!
Detectiv particular Bucuresti
Pe aceasta piata a serviciilor oferite de companiile de detectivi, in special de detectivi particulari ieftini din Bucuresti, s-a remarcat si Investygator.ro – o companie  specializata in activitati  de culegere de informatii cu privire la activitatea si preocuparile unor persoane tinta, in activitati de investigatii informative si filaj, penetrare si infiltrare informativa etc. Firma de detectivi particulari Investygator.ro este coordonata de un ofiter superior in rezerva, fost cadru activ intr-un serviciu secret din tara noastra, cu o bogata experienta in activitatea informativ-operativa, avand o vechime in  munca de informatii de aproximativ 20 de ani.

Personalul companiei este format din fosti ofiteri care au activat in serviciile secrete, specializati pe diferite profile de activitate, a caror experienta anterioara in munca de informatii certifica profesionalismul, calitatea si valoarea actuala a  serviciilor prestate.

Totodata, prin departamentul tehnic aferent, se ofera consultanta gratuita in securizarea locuintei dumneavoastra sau a spatiilor detinute de firma dvs., inclusiv prin instalarea de aparatura de supraveghere foto-video si control acces. Se ofera consultanta si pentru prevenirea scurgerilor de informatii  cat si pentru depistarea eventualelor furturi, de orice natura ar fi ele din interiorul firmei dvs.

Ca si servicii premium oferite de compania INVESTYGATOR, amintim de realizarea de teste de loialitate asupra angajatilor, infiltrari in structura unor companii concurente in scopul culegerii de informatii si recrutarii de personal, activitati de dezinformare, servicii de garda de corp, alte tipuri de combinatii informative cat si activitati specifice de punctare, studiere si verificare de candidati pentru posturi cheie din firma dvs..

Atunci cand apelati la serviciile companiei Investygator.ro apelati la adevarati profesionisti ai serviciilor secrete, care vor da dovada de multa discretie in rezolvarea operativa a cazului dumneavoastra.

Detalii despre compania Investygator.ro gasiti la adresa de web www.investygator.ro iar ca mail de contact: contact@investygator.ro.

Telefonul functional 24 de ore din 24 este 0767.563.705.

Comentarile sunt inchise