Destinatia perfecta pentru vacanta de toamna – Praga

Toamna este momentul oportun pentru vacantele tip city break, unde putem sa admiram intreaga cultura a unei regiuni. Temperaturile placute permit plimbarile lungi pe jos in care putem sa descoperim obiceiurile unice si inedite ale localnicilor.

Denumit si “Orasul de Aur”, Praga are o atmosfera aparte datorita diversitatii arhitecturii, istoriei si bogatiei culurii. De accea este si unul dintre cele mai frumoase orase din Europa, fiind vizitat anual de un numar mare de turisti.

Odata ajuns in Praga trebuie sa va organizati conform unui program si sa alegeti ce obiective turistice vreti sa vizitati. Orasul ofera un numar mare de obiective din care puteti sa alegeti, toate avand un sarm aparte.

Va recomandam urmatoarele locuri pe care sa le vizitati:

Catedrala Sf. Vitus este o catedrala romano-catolica si este construita in stilul gotic. Exprima multa putere datorita Altarului Inalt care contine 1,8 tone de argint si ne arata progresul societatii. Impresioneaza prin arhitectura si arta, fiind un simbol al orasului. Este recomandat sa vizitati si Portalul de Aur, care se afla la exterior si care e o opera de arta in adevaratul sens al cuvantului.

Cartierul evreiesc este o un loc special in care poti sa simti pulsul orasului. Acest cartier doveste multiculturalitatea regiunii. Intregul cartier are un sarm aparte amestecat cu o doza de mister ce se regaseste in arhitectura evreiasca.

Piata Havelska, situata in apropiere de Piata Orasului Vechi, aceasta este o adevarata mina de aur pentru cei pasionati de arta si bijuterii. Este locul de unde puteti sa cumparati cadouri pentru cei apropiati dar si obiecte care sa va aminteasca de aceasta calatorie.

Strada de aur face parte din complexul Castelului si a gazduit pe parcursul istoriei alchimisi, artisti, scriitori si poeti. Fiind in proximitatea Castelului, aceasta a avut multe personalitati importante, ca si imparatii care se plimbau pe acolo. Culorile speciale ale caselor creeaza o atmosfera interesanta si fascinanta pentru toti viziatorii.

Atlass Tourism va pune la dispozitie circuit de toamna la preturi excelente si cazare in hotel de 4 stele. Profita de cele mai bune oferte si calatoreste!

Comentarile sunt inchise