Despre Izomag Construct, despre sigla si logo-ul sau.

Societatea Comerciala Izomag Construct din Bucuresti executa lucrari de hidroizolatii si de izolatii la terase, acoperisuri si fundatii.

Sigla Izomag Construct, este un scut de culoare rosie, ce sugereaza protectie si siguranta. Inconjurat de un element decorativ cu un aer de noblete, acesta ne trimite cu gandul la inalta clasa a materialelor din domeniul hidroizolatiilor si al izolatiilor termice. Impreuna, toate aceaste reprezinta dorinta sa, de a oferi servicii la cele mai inalte standard de calitate si de durabilitate.

In spatele cuvintelor „Izolatii pentru o viata” mesajul este clar: Izomag Construct Bucuresti ofera lucrari de hidroizolatii si izolatii de o calitate remercabila, avand o longevitate dovedita a structurilor ce depaseste 25 de ani. Astfel Izomag Construct din Bucuresti este singurul antreprenor de specialitate din Bucuresti, ce garanteaza aceste lucruri.

In plus fata de aceasta, in spiritul calitatii, Izomag Construct se ghideaza dupa o strategie de afaceri intitulata Viziunea Noastra si dupa un concept de principi si valori, denumit Politica Calitatii.

Mai multe despre serviciile societatii Izomag Construct din Bucuresti gasiti pe pagina lor de web

Comentarile sunt inchise