Despre industria de cabluri cu Dan Ionaș, Director de Marketing și Vânzări LAPP România

Transmiterea sigură și rapidă a datelor în mediul industrial și diminuarea dimensiunilor cablurilor de date a fost rezolvată de specialiștii LAPP

Cu sediul central în Stuttgart, Germania, LAPP este lider de soluții integrate și produse recunoscute în domeniul cablurilor și tehnologiei de conectare. Piața principală a LAPP o reprezintă mașinăriile industriale și sectorul energetic, dar produsele LAPP pot fi găsite într-o gama largă de aplicații, precum petrol și gaze, industria alimentară, industria chimică, industria farmaceutică, energie solară.

Directorul de Marketing si Vânzări al LAPP România, Dan Ionaș, ne-a răspuns la câteva întrebări legate de evoluția și performanțele LAPP din ultimele 12 luni.

Cum s-a prezentat în ultimul an cererea de cabluri și conductori în România?
Cererea din ultimul an de cabluri și conductori se aliniază cu trendul evoluției industriei și este în special corelată cu dezvoltarea automatizărilor industriale, nișă în care LAPP excelează și în care putem oferi soluții integrate de tip plug&play particularizate pentru orice aplicații industriale.

Care sunt cele mai importante evenimente din ultimele 12 luni pentru compania dvs?
LAPP s-a concentrat în special pe promovarea unor noi soluții destinate transferului de date în condiții sigure și rapide, deoarece, în perspectiva Revoluției Industriale 4.0 cunoscută și ca Ithernet of Things (IoT), una dintre problemele cele mai stringente este creșterea exponențială a volumului de date care se transferă între elementele care constituie un flux de producție. În același timp, LAPP și-a extins rețeaua la nivel global, achiziționând două companii.

Cum ați comenta asupra schimbărilor aduse brandului LAPP în ultimul an, la nivel de denumire și organizare?
LAPP este o companie internațională ce se află în proximitatea clienților săi. Schimbările din ultimul an reflectă acest lucru și reprezintă, desigur, o modalitate prin care aceștia pot recunoaște subsidiara LAPP, simplu și rapid.

Care sunt industriile de activitate cele mai lucrative pentru compania dvs. din acest an?
LAPP este furnizor lider de soluții integrate și produse recunoscute în domeniul cablurilor și tehnologiei de conectare. Portofoliul include cabluri standard și foarte flexibile, conectori industriali, soluții personalizate, tehnologie de automatizare și solutii de cablare a roboților industriali pentru fabricile viitorului, precum și accesorii tehnice, in timp ce piața principală o reprezintă mașinăriile industriale și sectorul energetic.

Ce lansari noi de produse pregătiți în perioada următoare?
În contextul dezvoltării continue a Revoluției Industriale 4.0, LAPP s-a concentrat în special pe promovarea unor noi cabluri destinate transferului de date. Problema transmiterii sigure și rapide a datelor în mediul industrial și diminuarea dimensiunilor cablurilor de date a fost rezolvată de specialiștii LAPP. În același timp, au fost lansate noi soluții pentru sistemele de conectare.
Printre principalele produse lansate anul acesta, amintim:

  • cablul de control pentru lanțuri portcablu – ÖLFLEX® CHAIN TM;
  • cablurile servo ÖLFLEX® SERVO 7TCE si ÖLFLEX® SERVO 728 CY ce conțin noi certificări pentru piața americană și europeană;
  • noul conector rectangular EPIC® MH – un conector cu o asamblare mult mai ușoară, ce poate fi echipat cu diverse inserturi pentru diferite aplicații, în doar câțiva pași simpli;
  • noile cabluri PROFINET ETHERLINE® pentru rate mari de transfer de date – ideale pentru clienții din sectorul de producție al mașinilor industriale, echipamentelor de automatizare sau în construcția retelelor de date în zone industriale sau rezidențiale, acolo unde volume mari de date trebuie transferate în deplină siguranță.

 

 

Despre LAPP România
LAPP România activează pe piața din Romania din 2012, oferind o gama diversificată de produse: cabluri de forță și comandă ÖLFLEX, cabluri de fibră optică HITRONIC, echipamente și accesorii fibră optică, cabluri industriale Ethernet ETHERLINE, cabluri coaxiale și cabluri telefonice UNITRONIC, sisteme de transmitere date, conectori industriali EPIC, presetupe SKINTOP, sisteme de tuburi de protecție și sisteme lanț portcablu, sisteme de marcare și etichetare FLEXIMARK, unelte și accesorii pentru cabluri, alături de produsele nou-lansate, menționate anterior.
De asemenea, LAPP România vă propune servicii la cele mai înalte standarde: asistență tehnică în scopul alegerii soluției optime pentru maximizarea performanțelor tehnice și minimizarea costurilor; livrare oriunde în lume și livrare rapidă în țară, indiferent de cât de complexe sau speciale ar putea fi cerințele; flexibilitate, pentru a satisface cele mai diverse nevoi.

 

Date de contact:
Lapp Romania
SRL
A1 Business Park, Aleea Camilla 11, Unitatea G2, Dragomiresti-Deal, Ilfov
www.lappkabel.ro
Persoana de contact:
Victoria Ghigeanu
Tel: 021.310.09.61
Mobil: 0746176765
E-mail: victoria.ghigeanu@lappkabel.ro

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.