Despre cablurile electrice și accesoriile potrivite

LAPP România va pune acum la dispozitie un ghid dedicat si GRATUIT  despre cablurile electrice și accesoriile potrivite pentru necesitățile companiei dvs.

În alegerea partenerului furnizor de soluții de cablare intră mai mulți factori, printre care experiența, portofoliul de produse și clienți, cât și resursele de documentare și mentenanță pe care acesta le pune la dispoziție.

În prezent, asistăm la cristalizarea Revoluției Industriale 4.0, iar cererea din ultimii ani de cabluri și conductori se aliniază cu trendul evoluției industriei și este în special corelată cu dezvoltarea automatizărilor industriale.

În domeniul cablurilor și tehnologiei de conectare, LAPP este lider de soluții integrate și produse recunoscute, pentru sute de mii de clienți din întreaga lume. Pe lângă oferta de produse pe care v-o pune la dispoziție, compania contribuie cu informații despre cabluri standard și foarte flexibile, conectori industriali, soluții personalizate, tehnologie de automatizare și solutii de cablare a roboților industriali la dezvoltarea fluxului de producție în fabricile viitorului, consolidându-și astfel poziția de furnizor lider de soluții integrate și produse recunoscute în domeniul cablurilor și tehnologiei de conectare.

Centrul de documentare LAPP vă oferă GRATUIT Ghidul Cablurilor

În ediţia actualizată a lexiconului practic marca LAPP, Ghidul Cablurilor, găsiţi toate informaţiile cu privire la utilizarea corectă a cablurilor, conectoarelor şi accesoriilor. Aceasta cuprinde şi numeroase tabele tehnice, cum ar fi informaţii privind simbolurile de tip, sarcina admisibilă, stabilitatea chimică, tipurile de protecţie şi dimensiunile filetelor.

Fabricile, subsidiarele comerciale, partenerii LAPP asigură, prin intermediul tehnicienilor specialiști, sfaturi pertinente, în orice locaţie. Compania LAPP nu doar distribuie cabluri, ci le şi produce, acesta fiind un alt avantaj. Ca şi producător cu 18 unităţi de producţie LAPP vă oferă expertiza în domeniul cablurilor şi a accesoriilor, ca sistem unitar. Graţie acestei expertize, LAPP oferă cele mai bune soluţii care să satisfacă pe deplin cererile şi aşteptările oricărui client.

Vă invităm să descărcați GRATUIT Ghidul Cablurilor LAPP de aici.

Despre LAPP România
LAPP România oferă o gamă diversificată de produse: cabluri de forță și comandă ÖLFLEX, cabluri de fibră optică HITRONIC, echipamente și accesorii fibră optică, cabluri industriale Ethernet ETHERLINE, cabluri coaxiale și cabluri telefonice UNITRONIC, sisteme de transmitere date, conectori industriali EPIC, presetupe SKINTOP, sisteme de tuburi de protecție și sisteme lanț portcablu, sisteme de marcare și etichetare FLEXIMARK, unelte și accesorii pentru cabluri, alături de produsele nou-lansate, menționate anterior.
De asemenea, LAPP România vă propune servicii la cele mai înalte standarde: asistență tehnică în scopul alegerii soluției optime pentru maximizarea performanțelor tehnice și minimizarea costurilor; livrare oriunde în lume și livrare rapidă în țară, indiferent de cât de complexe sau speciale ar putea fi cerințele; flexibilitate, pentru a satisface cele mai diverse nevoi.

 

Date de contact:
Lapp România
SRL
A1 Business Park, Aleea Camilla 11, Unitatea G2, Dragomiresti-Deal, Ilfov
www.lappkabel.ro
Persoană de contact:
Victoria Rece
Tel: +4021 310 09 61
E-mail: victoria.rece@lappkabel.ro

 

 

 

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.