Designers for Kids creeaza prima colecÅ£ie „in house”- IepuraÅŸ DrăgălaÅŸ by DFK

1, 2, 3…a început goana iepuraÅŸilor, prin garderoba copiilor. Prima colecÅ£ie semnată de echipa „in house” a casei Designers for Kids îşi propune joaca cu imprimeuri cu iepuraÅŸi, nu întâmplător, ci chiar  înainte de Sfintele PaÅŸti. ColecÅ£ia este dedicată fetiÅ£elor ÅŸi băieÅ£ilor laolalta.

FetiÅ£ele pot alege să poarte în zi de sărbătoare dar nu numai, pantaloni, bluze cu guler „urechi de iepuraÅŸ”, maiouri pe spatele căruia stă ascuns un iepure ce-Å£i lasă la vedere doar codiÅ£a,  sau rochiÅ£e cu funde imprimate, printre faldurile cărora aleargă alÅ£i urecheaÅ£i.

Colecţia pentru băieţi este o premieră pentru Designers for Kids şi are ca elemente pantaloni “cool” cu betelii în diverse culori şi imprimeuri, tricouri cu buzunare aplicate sau tunici răcoroase de vară, asortate minunat la pantaloni.

HainuÅ£ele sunt colorate în portocaliu „morcov” ,  verde „primăvara”, roz „flori de măr”, alb „inocenţă”,  bleu „lavandă”, albastru denim ÅŸi galben „solar”,  printre care se ascund iepuraÅŸi.

 

Creaţiile Iepuraş Drăgălaş by DFK pot fi achiziţionate din magazinul online www.designersforkids.ro, iar comunitatea părinţilor interesaţi de haine pentru copii cu vârste între 3 şi 12 ani se afla pe https://www.facebook.com/DesignersForKids .

 

Designers for Kids, lansat în luna martie 2013 este un proiect unic pe piaţa de fashion din România, care îşi propune să promoveze şi să realizeze un univers al designului românesc pentru copii. Acest univers este  creat în colaborare cu designeri de renume dar şi cu tinere talente, invitaţă să semneze colecţii tematice.

George Neagu, Rhea Costa, Andreea Raicu, Malvensky, Parlor, Carla Szabo şi Mihaela Glavan sunt designerii români care au răspuns până acum invitaţiei de a-şi extinde universul creativ şi în lumea celor mici.

Conceptul are ÅŸi o latură socială, campania „ÃŽmbracă un copil”, prin care o parte din vânzari sunt direcÅ£ionate spre copiii defavorizaÅ£i.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.