Denis deschide un magazin Anna Cori All Shoes la Cluj-Napoca

Producătorul român de pantofi Denis deschide pe 18 iunie un nou magazin Anna Cori All Shoes, în Cluj-Napoca, în urma unei investiții de 350.000 euro ce include și stocul de marfă. Unitatea este prima sub brandul Anna Cori All Shoes deschisă în acest oraș. ”Suntem prezenți la Cluj de 2 ani cu brandul Why Denis și a venit momentul să ne extindem”, spune Ana Cornea, manager și acționar al producătorului Denis.

Magazinul Anna Cori All Shoes este situat pe strada Mihai Viteazu nr. 36. În unitatea din Cluj-Napoca se vor comercializa atât pantofi, cât și accesorii – genți și curele – din colecția actuală. Magazinul este cel de –al 22 lea All Shoes deschis în România.

”Ne așteptăm să fie destul de vizitat de clujeni, mai ales că este o piață în care avem rezultate bune. Așa cum îndrăgesc brandul Why Denis, sperăm să-i cucerim și cu Anna Cori All Shoes, unde găsesc produse de calitate la prețuri accesibile”, spune Ana Cornea.

Planurile de dezvoltare ale brandului Anna Cori All Shoes includ și deschiderea unui magazin online, de unde produsele pot fi comercializate la nivel național, prin urmare, inclusiv în orașele în care producătorul nu a inaugurat încă un magazin.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.