DEMARAREA PROIECTULUI fAMILIA – Asistenta Medico-sociala Integrata stimuLand Imbatranirea Activa

DEMARAREA PROIECTULUI

fAMILIA – Asistenta Medico-sociala Integrata stimuLand Imbatranirea Activa

 

SC INDECO SOFT SRL, cu sediul in Baia Mare, str. Magnoliei nr. 5, jud. Maramures, anunta demararea proiectului cu titlul „fAMILIA – Asistenta Medico-sociala Integrata stimuLand Imbatranirea Activa”, incepand cu 03.08.2017, in care are calitatea de unic beneficiar al finantarii.

Proiectul, care are o durata de 36 de luni, este co-finantat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operational Competitivitate 2014-2020, Axa Prioritara 2 „Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor (TIC) pentru o economie digitala competitiva”, Obiectiv specific 2.2. „Cresterea contributiei sectorului TIC pentru competitivitatea economica”, Actiunea 2.2.1. „Sprijinirea cresterii valorii adaugate generate de sectorul TIC si a inovarii in domeniu prin dezvoltarea de clustere”, in baza Contractului de finantare nr. 47 din 03.08.2017, semnat cu Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene (MDRAPFE), in calitate de Autoritate de Management, si Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale, in calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operational Competitivitate.

Valoare totala a proiectului este 3.168.487,34 lei, din care asistenta financiara nerambursabila este de 2.241.852,80 lei.

Obiectivul general al proiectul consta in cercetarea industriala in scopul acumularii de noi cunostinte, adoptarii de tehnologii si validarii tehnologice a conceptelor si modulelor dezvoltate in cadrul proiectului in vederea dezvoltarii unui produs in domeniul socio-medical, cu componente inovatoare si furnizarii catre clientii finali a unor servicii noi pe piata romaneasca.

Rezultatul proiectului este un sistem de integrare a solutiilor de eSanatate, a aplicatiilor sociale si socio-medicale, care are potentialul de a deveni un standard national in domeniu, cu perspective de integrare la nivel comunitar.  Acest rezultat inovativ si unic pe piata romaneasca are potentialul de a se transforma intr-un sistem disruptiv, ce aduce beneficii la nivelul intregii societati romanesti.

Detalii suplimentare se pot obtine de la:

Nume persoana contact: Sorin Pop

Functia: Manager de proiect

e-mail: sorin.pop[at]indecosoft.ro

 

Proiect co-finantat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operational Competitivitate 2014-2020

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro

Comentarile sunt inchise