Decoratiuni pentru botezul celui mic!

Iata ca soseste si momentul unic, mult asteptat, botezul copilului tau. 

Acest moment deosebit si singular din viata fiecaruia se desfasoara dupa anumite tipare si in afara hainutelor frumoase si aranjamentelor florale care sa decorez frumos ambientul, sunt obligatorii lumanari botez. 

Ai nevoie de lumanari botez?

Nimic mai simplu, contacteaza-ne accesand site-ul creat pentru lumea frumosului si spune-ne cum doresti sa arate lumanarea pentru botez a micutului si vei primi o bijuterie florala. 

Tinem cont intotdeauna de preferintele tale pentru a parcurge momentul sfant al increstinarii copilului si asortam florile din compozitia creata in functie de sexul copilului. 

Cream lumanari botez elegante, frumoase si atractive iar daca ai o tema aleasa pentru botez, un curent aparte pe care il introduci in petrecere, vom tine cont de acesta si propunerea noastra va fi in aceeasi nota. 

Fiecare aranjament floral, fiecare buchetel expresiv care insoteste lumanarea botez va avea pamblicute festin care incununeaza creatia noastra dandu-i o nota aparte, eleganta. 

Echipa Joy Moments are in atentie sa realizeze aceste minunate aranjamente florale cu delicatete si sa adauge pulberi care cuprind din ganduri bune pentru copilasul care urmeaza sa primeasca Taian Sfanta a Botezului. 

Fiecare floare in parte care va compune lumanarea botez de la Joy Moments este atent selectionata, proaspata si va avea un aer gingas ca si copilul tau, pe tot parcursul ceremeniei si nu numai. 

Alege Joy Moments pentru lumnarea de botez, alege bunul gust

Joy Moments este locul in care se intalneste creatia cu maiestria de care dau dovada de fiecare data designerii nostrii florali. 

Dedicati frumosului si ineditului, acestia fac ca fiecare aranjament floral in parte sa fie un adevarat spectacol. 

lumanarea botez de la Joy Moments

De aceea ai putea alege ca elemente florale si decorative pentru petrecerea de dupa botez pe cele continute de lumanarea botez creata cu pasiune, pricepere si daruire de catre oamenii de suflet cu care lucram. 

Insa pentru a ajunge la acest pas trebuie ca mai intai sa ne cunoastem. 

Acceseaza site-ul, afla mai multe despre noi si apoi vino in lumea noastra provocata de frumos, unic si spectaculos. 

Spectacolul de lumina si culoare il transpunem zi de zi in aranjamentele florale create anume pentru tine indiferent ca este vorba despre un eveniment, nunta visului tau sau increstinarea copilului . 

Imbracam lumanari botez de calitate superioara, in hainute florale dupa compozitii proprii pe gustul tau . 

Te vom consilia de fiecare data cand ai nevoie pentru a obtine efectul dorit . 

Preturile sunt echilibrate, chiar prietenoase am putea spune pentru ca la noi valoarea este reflectata in creatie. 

Contacteaza-ne, inspira-te si din magazinul de momente pe care l-am creat pentru tine si vei darui celor din jur, sublimul. 

Fiecare lumanare botez in parte constituie creatie unica pentru ca tinem cont de personalitatatea celui care ne da detalii despre ce-si doresti si cum isi doreste sa arate acesta pentru ca este pregatita si avem grija sa acordam toata atentia in acest sens, pentru singura ocazie din viata fiecaruia in care primim botezul. 

Petrece momente unice beneficiind de experienta si dedicatia echipei Joy Moments . 

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.