De ce sunt o alegere populara tevile PPR?

Una dintre recomandarile principale a specialistilor in domeniu cand vine vorba de realizarea instalatiilor termice si de apa este teava PPR. Este o alegere populara tocmai datorita materialului din care este confectionata, si anume polipropilena. Principala caracteristica a acesteia fiind rezistenta atat la temperaturi ridicate, cat si la presiuni mecanice si reactii chimice.

Unde se recomanda utilizarea tevilor PPR?

Exista anumite cazuri in care teava PPR pe care o puteti gasi aici este o alegere excelenta tocmai datorita caracteristicilor de care da dovada. Astfel ca, printre proiectele unde poate fi utilizata teava PPR se numara si:

In realizarea de instalatii de apa si de incalzire (chiar si in realizarea acelor instalatii de incalzire prin pardoseala);

In realizarea de instalatii termice racordate la sistemul centralizat de incalzire.

tevi ppr

Care sunt cele mai importante caracteristici ale tevilor PPR?

Printre cele mai importante caracteristici ale tevilor PPR este duritatea. Aceasta proprietate joaca si un rol foarte important in rata de succes a proiectelor unde sunt integarte tevile PPR. Dar in aceasta rata de succes mai contribuie si caracteristici precum:

  • Are o eficienta ridicata, acest lucru insemnand ca in momentul in care se transporta apa calda, nu exista posibilitatea de a se pierde caldura. Un factor care determina acest lucru este coeficientul de transfer termic care este foarte scazut.
  • Tevile PPR sunt foarte rezistente la coroziune – acesta aspect este foarte important deoarece in apa se gasesc agenti corozivi. Din fericire acest tip de tevi nu pot fi afectati de agentii respectivi.
  • Datorita faptului ca acest tip de tevi sunt confectionate din polipropilena, nu exista posibilitatea ca apa care ajunge la destinatia finala sa contina elemente toxice. Acest lucru este datorat materialului din care este fabricata teava, material care nu permite depunerea de substante sau elemente toxice pe reteaua de apa.

Avand o greutate redusa, transportul si manipularea acestui tip de teava nu ridica nici un fel de problema.

In cazul in care aveti nevoie de un material de constructii care sa va ajute la transportul apei potabile, puteti achizitiona chiar acum tevi PPR de pe site-ul mesterumanole.ro. Aici puteti gasi o gama larga din care puteti alege, iar proiectul dumneavoastra va fi dus la bun sfarsit cu succes. De asemenea, daca aveti nevoie si de alte materiale de constructii, Mesteru Manole este aici la dispozitia dumneavoastra cu o gama larga de cea mai buna calitate.

De asemenea, fiind o echipa cu o experienta vasta in domeniu, aceasta va poate ajuta in cazul in care intampinati vreo problema. Puteti apela fara probleme la linia de consiliere de pe mesterumanole.ro!

Comentarile sunt inchise