De ce criterii se tine cont cand se aleg boxerii de barbati?

In zilele noastre, baietii si barbatii au inceput sa puna accent si sa fie atenti la felul cum arata si la piesele vestimentare pe care le poarta. Iar cand vorbim despre acest lucru, includem si lenjeria intima, iar aici includem si perechile de boxeri barbati . Astfel, barbatii au ajuns sa isi achizitioneze singuri lenjeria intima, in functie de preferintele acestora. Click aici.

In urma unor studii, aproximativ un sfert dintre barbati aleg sa poarte boxeri barbati, in defavoarea altor modele. Acestia au recunoscut ca isi cumpara lenjerie intima de doua- trei ori pe an  si au aproximativ cinsprezece perechi de boxeri sau chiloti. De asemenea, acestia pun pe primul loc confortul lor atunci cand aleg sa cumpere o pereche de lenjerie intima.

Exista foarte multe firme anonime care fabrica modele de boxeri de barbati, insa foarte multi aleg sa plateasca mai mult pentru a cumpara de la firme cunoscute, precum Calvin Klein, Tommy Hilfiger sau Cesare Paciotti.

Cum alegem perechea potrivita de boxeri?

Marea majoritate a barbatilor care aleg sa poarte boxeri pun accent pe confort, design sau functionalitate, atunci cand isi cumpara lenjerie intima.

O parte dintre vedetele zilelor noastre, precum Cristiano Ronaldo, David Beckham sau David Gandy au ajuns sa isi lanseze propria linie de lenjerie de corp, iar prin aceste metode si-au crescut foarte mult popularitatea.

Boxerii de barbati pot fi achizitionati intr-o gama variata de modele, in diferite stiluri si culori ori imprimeuri.

La fel ca si in cazul femeilor, si sexul masculin are foarte multe modele de lenjerie intima, astfel incat fiecare barbat sa aleaga exact ceea ce i se potriveste si in care se simte cel mai bine.

Despre boxeri de barbati se stie ca sunt acele modele care sunt preferate de barbatii din genul sportiv, dar nu numai, caci acestia sunt foarte comozi si pot fi purtati zilnic.

boxeri barbati

Atunci cand se alege o pereche de boxeri, trebuie sa se tina cont de materialul din care acestia sunt confectionati, mai exact, cele mai potrivite si recomandate modele sunt acelea din bumbac.

O lenjerie de corp trebuie sa fie din materiale de buna calitate, iar bumbacul este cel mai potrivit dintre ele, caci poate fi purtat zilnic si pe deasupra este foarte placut la atingere si este foarte rezistent.

In combinatie cu bumbacul se mai poate intalni si elastanul, care ofera pieselor vestimentare elasticitate si permite corpului sa respire, crescand gradul de confort.

Un aspect foarte important atunci cand se alege o pereche de boxeri, este sa se gaseasca marimea potrivita, aceasta trebuind sa nu provoace nici un fel de jena.

Atunci cand se aleg magazinele online pentru a achizitiona lenjeria intima, de cele mai multe ori se pun la dispozitie tabele cu marimi, care ofera fiecarui client posibilitatea de a verifica daca perechea aleasa ii va fi potrivita.

Trebuie sa se tina cont si de design sau de culorile care se aleg, pe deasupra, trebuie verificata simetria cusaturilor, caci de acest aspect se tine cont in ceea ce priveste comoditatea pe care o ofera perechea de boxeri.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.