De ce cosmetice bio

o gama larga de cosmetice bioBiovoice va pune la dispozitie o gama larga de cosmetice bio pentru femeile care doresc sa renunte la comesticele traditionale si sa incerce variantele natural si mult mai eficiente. In ultimii ani, toate saloanele de infrumusetare si toate casele mari de moda au renuntat la a mai folosi produse traditionale si au ales sa isi machieze modelele sau clientele cu produse cosmetice bio. Motivul este unul destul de clar: calitatea este net superioara, nu sunt testate pe animale ca cele traditionale, sunt mai scumpe dar totusi sunt mai de durata si mai rezistente si nu in ultimul rand, nu afecteaza pe termen lung tenul.

Viitorul este bio

Asa cum tot mai multa lume a inceput sa manance bio si sa acorde o mai mare importanta alimentatiei bio, tot asa au inceput sa foloseasca si produse cosmetice bio. Intrebate de ce aleg sa foloseasca produse cometice bio in detrimentul celor traditionale, majoritatea femeilor au declarant ca doresc sa isi mentina frumusetea intr-un mod natural, chiar daca asta ar insemna sa plateasca putin mai mult decat in mod normal. Si este de inteles de ce. Atunci cand folosesti produse cosmetice bio, rezultatul este cu totul altul. Sentimental pe care il ai este cu totul altul. Te simti mai bine pentru ca stii ca produsele pe care le folosesti nu au produs rau unor animale, pentru a fi testate si nu in ultimul rand, senzatia pe care o ai atunci cand folosesti produse cosmetice bio este total diferita fata de cea pe care o ai atunci cand folosesti produse traditionale. Dupa folosire, pielea se simte altfel, senzatia este alta, rezultatul este net superior. Produsele cosmetice bio rezista mult mai mult fata de cele traditionale.

Bio versus traditional

Mancarea bio este mai sanatoasa pentru corp fata de cea traditionala. Logic, produsele cosmetice bio sunt mai sanatoase decat produsele traditionale. Nu ne crezi? Testeaza!

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.