De ce ar trebui sa va decorati petrecerea cu baloane?

Sunt o mare iubitoare a baloanelor, nu contenesc niciodata in a le folosi indiferent de tipul de petrecere pe care o organizez si iata de ce consider ca nu ar trebui niciodata sa subestimati efectul pe care il are folosirea acestor obiecte de decor la petrecerile de orice tip.

baloane cu heliu De la culorile luminoase si distractive date de baloanele care atarna la o petrecere de aniversare a copiilor si pana la baloanele prezente la botezuri,  la nunti romantice, intime, in care baloanele albe plutesc in tavan cu panglici lungi, baloanele isi gasesc locul lor la orice tip de eveniment. Baloanele pot fi albe, multicolore, mate sau lucioase, din latex sau baloane cu heliu, pot fi in culori refelctorizante, sub forma de diferite personaje, inscriptionate, etc., si de aceea chiar cred ca sunt o optiune atat de buna pentru decor la orice petrecere, incat nu ar trebuie sa lipseasca niciodata.

Oricine cu orice buget poate cumpara baloane si un alt plus este ca niciodata nu poti spune ca nu ai gasit. Fi in magazinele locale, fie in cele online, aceste sunt disponibile intr-o varietate de culori. Evident, baloanele cu heliu vor presupune o cheltuiala mai mare, dar un balon simplu este la fel de eficient daca este asamblat si aplicat corect. Baloanele agatate la diferite inaltimi sunt intotdeauna interesante.

Ati fost vreodata la o petrecere de aniversare a copiilor cu decoratiuni baloane, unde solul este acoperit literalmente cu baloane de aer care nu permit sa se vada podeaua? Sau o petrecere in curte cu baloane atarnate de copaci sau lipite intr-un gard, creand un zid de culoare frumoasa? Cred ca nu putem subestima impactul pe care il putem crea cu niste baloane simple.

Plimbarea intr-o casa sau curte plina cu baloane va permite imediat oaspetilor sa stie ca acesta este un eveniment plin de culoare si distractie si ca toata lumea este acolo pentru a se distra. Aparitia baloanelor te duce instant cu gandul la petrecere, astfel incat o arcada de baloane pozitionata la intrare va trimite exact acest mesaj. Nici nu trebuie sa va complicati cu o arcada daca timpul nu va permite, puteti doar sa atarnati baloane multicolore la fatada casei, iar efectul va fi acelasi.

Daca organizati o petrecere si folositi baloane ca decoratiuni, dar doriti sa redati un aspect elegant, sofisticat, atunci optati doar pentru una-doua culori care sunt armonioase unul cu celalalt. De exemplu, daca aveti baloane roz folositi doar acea culoare sau asociati-le cu baloane de o culoare mai blanda sau cu baloane albe.

In schimb, daca doriti o atmosfera mai jucausa, o petrecere de aniversare a copiilor, nu trebuie sa aveti astfel de limitari si sa folositi o varietate de culori (nu mai mult de cinci culori). Cred ca pentru astfel de petreceri puteti fi mai indrazneti si sa folositi o combinatie de culori puternice.

Indiferent de varianta pentru care optati, baloanele va stau la indemana. Exista o gama atata de variata in ceea ce priveste coloristica, incat nu le poti folosi decat daca nu vrei. Personal, insa, consider ca nu exista petrecere fara baloane, asadar nu le eliminati din decorul dumneavoastra.

Comentarile sunt inchise