Danco Vision lanseaza Alege LED

Ne face placere sa va anuntam ca, din 21 Septembrie 2017, trecem pe energie verde! Va prezentam cea mai noua realizare Danco Vision: website-ul Alege LED, un shop online specializat in iluminare prin tehnologia LED, tehnologie de ultima generatie menita sa contribuie la protectia mediului prin economisirea energiei.

Alege LED este partener General Electric, companie multinationala din Statele Unite ale Americii ce se ocupa de fabricarea produselor existente in magazin si garanteaza calitate la cele mai inalte standarde.

Ce este atat de cool la ei? Aplicatia ‘’Economiseste’’

Deviza clientului nostru este economisirea prin energie verde, astfel ca am dezvoltat o aplicatie interactiva, responsive si user friendly prin intermediul careia va veti putea crea cosul de cumparaturi intr-un mod cu totul inedit.

Tot ce trebuie sa faceti este sa adaugati numarul de becuri din locuinta, tipul si intensitatea acestora, iar aplicatia va va oferi urmatoarele rezultate

-cat consumati in prezent

-cat ati consuma cu noile becuri LED

-cat ati economisi pe an

-cu cat ati contribui la reducerea poluarii mediului

Intotdeauna e loc pentru un discount special

Un alt avantaj al acestei aplicatii este ca, odata ce va alegeti produsele prin intermediul ei, vi se va concepe un discount de 10% pentru intregul cos de cumparaturi.

Becurile LED au o durata de viata mai lunga decat cele obisnuite, nu se supraincalzesc, nu folosesc mercur si sunt ideale pentru economisit. Mai pe scurt, veti avea parte de cea mai buna calitate, veti reduce costurile si veti contribui la reducerea poluarii mediului.

Cum vei contribui la reducerea poluarii?

E simplu. Daca, sa zicem, folosesti 6 becuri cu halogen in sufragerie, asta inseamna un consum de aproximativ 420 kW pe an si un cost adaugat de 260 de lei la factura. Cu becuri LED, vei consuma 96kW pe an, iar costul va scadea la 59 de lei.

Aceasta energie economisita reprezinta echivalentul a 15 copaci plantati. Imagineaza-ti cum arata un astfel de calcul pentru intreaga casa. Sau, mai simplu, intra pe www.alegeled.ro si convinge-te singur.

Comentarile sunt inchise